- Konu Yazar
motorsiklet kültürü yeni yeni oluşmaya başlamış birisi olarak öncelikle herkese merhaba..beni bu keyifle tanıştıran ortağımın sayesinde sanırım ben de artık amiyane tabirle zehirlenenlerdenim!aslını söylemek gerekirse ilk deneyim,bi artçı olarak bindiğim için o kadar da etkilemedi beni.gel gör ne zamanki,biraz teşvik ve biraz da merakla kendimi Suzuki GS500'ün üzerinde sürücü olarak buldum,işte o zaman benim için motosikletin anlamı değişti..iki tekerin verdiği hazzı başka bi örnekten almış olamamanın cazibesiyle,ben de bu keyifli dünyaya adım atmalıyım diye düşünüyorum artık.
siteye bilgi sahibi olmak -ki forum kısmı inanılmaz doyurucu,bu sebeple moderatörlere teşekkür etmeli- daha doğrusu bir motor almadan önce bilgi anlamında gerekli alt yapıyı elde etmek için üye oldum.eminim burdan öğreneceğim çok şey ve ilaveten dostluklar olacaktır.herkese sevgiler..
siteye bilgi sahibi olmak -ki forum kısmı inanılmaz doyurucu,bu sebeple moderatörlere teşekkür etmeli- daha doğrusu bir motor almadan önce bilgi anlamında gerekli alt yapıyı elde etmek için üye oldum.eminim burdan öğreneceğim çok şey ve ilaveten dostluklar olacaktır.herkese sevgiler..
Son düzenleme: