ben de zehirlendim!..

motorsiklet kültürü yeni yeni oluşmaya başlamış birisi olarak öncelikle herkese merhaba..beni bu keyifle tanıştıran ortağımın sayesinde sanırım ben de artık amiyane tabirle zehirlenenlerdenim!aslını söylemek gerekirse ilk deneyim,bi artçı olarak bindiğim için o kadar da etkilemedi beni.gel gör ne zamanki,biraz teşvik ve biraz da merakla kendimi Suzuki GS500'ün üzerinde sürücü olarak buldum,işte o zaman benim için motosikletin anlamı değişti..iki tekerin verdiği hazzı başka bi örnekten almış olamamanın cazibesiyle,ben de bu keyifli dünyaya adım atmalıyım diye düşünüyorum artık.
siteye bilgi sahibi olmak -ki forum kısmı inanılmaz doyurucu,bu sebeple moderatörlere teşekkür etmeli- daha doğrusu bir motor almadan önce bilgi anlamında gerekli alt yapıyı elde etmek için üye oldum.eminim burdan öğreneceğim çok şey ve ilaveten dostluklar olacaktır.herkese sevgiler..

Son düzenleme:
Hoşgeldin, dediğin gibi bağımlılık yapıyor mt, ee ne demişler "motosiklet.net tutku yaratır":)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
yoğurt ye iyi gelir :p
hoşgeldin....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hoş geldin allah kaza bela vermesin

Aramıza Hoşgeldin..:rendeer: Zehirlenmen iyi olmuş :queen: tıpta çaresi bulunamadığı için ömürboyu bu tatlı işkenceye mağruz kalman dileklerimle..:cherry: Bu arada MOTOSİKLET, motorsiklet değil.... Hoşçakal.

Selammm Aramıza Hoşgeldin Kardes MT Tutku Yaratır yeni başlayanları tetikler motor düşünenlere de Aragazı verir :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin kardeş ama daha milli olman(motordan düşmen) gerekli :cherry:

aramıza hoşgeldin:rendeer: zehirlenmen iyi olmuş ama bunun panzehiri yok ona göre

the_lancet uyarı için teşekkürler.aslında yazıma dikkat ederim ama atlamışım;doğru motosiklet:wiinkk:
cbf 150;inan panzehir aramak gibi bir derdim olmayacak sanırım;kendime şırıngayı yine kendim yaptım..
bybrut;az daha olacaktım,ramak kaldı ki kurtardım.ne diyim;umarım bu milli oluş bize pahalıya malolmaz..
ve adını yazmadığım,ama şimdiden arkadaşlıklarını hissettiğim tüm yazanlara tekrar tekrar teşekkür ve sevgiler..kazasız belasız sürüşler dileğiyle..

hoşgeldin aramıza ilk deneyim için çok güzel bi makinan war ilgimi çekenlerden Allah kaza bela vermesin

merhabalar tekrar,
anılyüksel;ilk deneyim için kullandığım makine benim değil ortağımındı.ben kısmetse önümüzdeki sezona bi makine alabilmeyi umuyorum(2003 r6tek hedefim şu sıra,inşallah!)
tubiş hoşbulduk;bahsediyim..'75 doğumlu birisi olarak sanırım sitedeki yaş ortalamasını yükseltenlerdenim;)Hacettepe mezunu bir İç mimarım ve Ankarada yaşıyorum..hayatta belli bir duruşu olan kişileri olmayanlara göre daha fazla tercih ediyorum.hani "-politika ve tarih mi,o ne be?ben almıyım!.." ya da "-aaa duydun mu bilmem kim bilmem kimleymiş,bomba!" tipi kişilerden ve muhabbetlerden mümkün olduğunca kendimi uzak tutmaya çalışıyorum.seçkiye inanırım ve önemseyeni severim.okumanın yanında yazmak da benim için büyük keyif;ara sıra ve kendimce yaparım.dostlar,deniz,bilgisayar,fenerbahçe,müzik,sanat hayatımdaki diğer konu başlıkları..
vee son olarak biraz gevezeyim sanırım;)daha fazla baymadan susuyor ve gidiyorum,herkese sevgiler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar