nonamenes kullanıcısının son içeriği

1. N

Android için uygulama

arkadaşlar abiler, samsung galaxy s4 telefon kullanıyorum.. özellikle youtube dan video indirmek için bildiğiniz kullandığınız bir program var mı?
  2. N

Askerlik mi kpss mi??

Abilerim üniversiteyi gecen sene bitirdim. Gectigimiz kış dersaneye gittim kpss ye hazirlanmak icin ama fazla calismadim ve yeterli puana yaklasamadim bile.. şimdi çoğu yaşitimin kaldigi ikilemdeyim.. bu kış hatası ın farkinda olan biri olarak oturup adamakıllı kpss ye mi hazirlanayim yoksa...
  3. N

motor tamirat masrafları

arkadaşlar benim bi arkadaşta 2006 model mondial scooter var.. motor yürürü iyi, sağlam çalışıyor.. sadece 60km den yukarı çıkamıyo o da normal.. bir de motor çok gürültülü, yolda giderken bile dönüp bakılabiliyo gürültüden.. arkadaş bana motoru vereyim sana dedi masraflarını sen yaptırır...
  4. N

Denizli de yaşayan arkadaşlar bir yardımcı olabilirler mi??

arkadaşlar sevgilimle yıldönümümüz yaklaşıyor, ben denizli de yaşamıyorum ve şehri doğru düzgün bilmiyorum.. ona denizli de bi sürpriz yapmak istiyorum ama bazı sorularım olacak ne nerede gibisinden.. denizli de yaşayan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim..
  5. N

banka kredileri hakkında yardım

Arkadaşlar iyi akşamlar.. benim yaz başında iş bankası kredi kartı ödemeleri konusunda sıkıntılarım olmuştu ve borç dosyam avukata verilmişti ancak bir ayda kapattım o dosyayı.. şimdi öğrencilik bitti sürekli çalışıyor olacağım için ihtiyaçlarım dolayısıyla kredi çekmek istiyorum.. telefondan...
  6. N

kötünün iyisi çin işi

arkadaşlar scooter alacağımı biliyosunuz, geçen gün fizy almaya gideceğim gün bazı aksilikler oldu ve bütçem bi nebze düştü maalesef.. ama motor alma isteğimden vazgeçemiyorum ve bi sene dahi olsa kullanabileceğim çin malı sıfır bi motor almaya karar verdim mecburiyetten.. kanuni, mondial, asya...
  7. N

scooter tercihine karar veremiyorum kafayı yicem :((

abi beni bilen biliyo.. scooter alcam ama bi türlü karar veremiyorum.. çeşitli inceleme kriterlerinden sonra düşük km li ikinci el bi scooter almaya karar verdim.. kafam da her markadan belli modeller var ama ben bir türlü karar veremiyorum.. şehir içi kullanımım olacak çoğunlukla, bu yüzden...
  8. N

bws 100 mü yoksa kymco, sym yeni model mi??

arkadaşlar söz veriyorum son konu açışım.. araştırmalarım da bws 100 modelinde bütçeme uygun motorlar buldum ancak 2005-2007 model arası ve 20bin-30bin km aralığında genellikle.. bu şartlarda ki motorlara yönelmeli miyim yoksa 2010-2012 model, 5bin,10bin km arası kymco agility125, sym orbit II...
  9. N

alanyalılar buraya

Arkadaşlar bulunduğumuz şehir itibariyle birçok şeyin pahalılığı motor fiyatlarını da etkiliyor.. bu güzel forumun güzel insanları arasında alanyalı olan, alanya da yaşayan varsa bu başlık altında toplanalım birbirimize yardımcı olalım.. eylül sonu gibi de bi organizasyon planlayabiliriz gibime...
  10. N

valla hiç kimse yardımcı olmuyo.s bari seçtiğim modellerle ilgili yorum yapın

arkadaşlar araştıra araştıra aşağıda belirteceğim motorları buldum.. umarım faydalı olacak yorumlarınızı benden esirgemezsiniz.. *YAMAHA CYGNUS L Km 2.240 Motor Hacmi 0 - 100 cm3 Motor Gücü 76 - 100 hp Fiyat: 3500 TL *ELİTTE 125 T-6 Yıl 2013 Km 3.700 Motor Hacmi 100 - 125 cm3 Motor Gücü 25...
  11. N

sıfır tecrübeliye scooter motor tavsiyesi lütfen yardım

bu konuda çok sayfa açıldı biliyorum ama çoğu kişi kendi standartlarına göre aradığı için ben de buraya kendi seçim şartlarımı yazmak istiyorum umarım yardımcı olursunuz.. Alanya da yaşıyorum ve işe, dersaneye gitmek için gün de ortalama 15-20 km yapacağım.. alacağım motoruma gözüm gibi...
  12. N

büyüklerime küçüklerime selam olsun yeni üyeden

Herkese iyi günler. Bende aranıza yeni katıldım. Ancak ben erken katıldım, çünkü daha motor sahibi değilim. Bu konuda arayışlarım sürüyor ve inşallah birkaç güne kadar ilk motorum olacak olan scooterla aranızda ki yerimi alacağım :)

Yeni mesajlar