Askerlik mi kpss mi??

Abilerim üniversiteyi gecen sene bitirdim. Gectigimiz kış dersaneye gittim kpss ye hazirlanmak icin ama fazla calismadim ve yeterli puana yaklasamadim bile.. şimdi çoğu yaşitimin kaldigi ikilemdeyim.. bu kış hatası ın farkinda olan biri olarak oturup adamakıllı kpss ye mi hazirlanayim yoksa askere gidip kpss isini 2016ya mi atayim?? Gercekten samimi yorumlarinizi bekliyorum ..

Üni bitirdiysen kısa dönem askerlik yaparsın diye düşünüyorum , bence çok soğutmadan yap aradan çıksın sonra gel KPSS çalış işine gir rahat rahat bi de kpssden sonra askerliğe gidiceksin çalışma hayatına soğuycaksın o arada

Bu girilen KPSSler sonuncular olacakmış diye bir şey duymuştum. Bundan sonra mülakat usülü alınacakmış vs.. Ayrıntısını araştırmanızı tavsiye ederim...

Askerlik yap ben hemen gittim iyi ki gitmişim diyorum. Kpss deneyen arkadaşım 3 yıldır boşta

Askere git zaten lisans olduğu için 6 ay.
kpss ye de çalışma imkanın olabilir dersanesiz tabiki.

Bırak ikisinide, gel evlendirelim seni :rendeer:

:):):):)

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:02 ----------

Hocam 2016 ya daha çok var. En erken ne zaman çıkar askerlik. Sınavdan 10 ay kadar önce geri gelebilirsen git , yoksa gitme 2018 e kalır mazallah

2014 kpss girdin mi soruları gördün mü ? 2016'da ne sorucaklar kim bilir. Kumar oynama git asker.

girmem mi yaa..tarih ayrı yaktı alan ayrı yaktı.. alan sınavında dersini görmediğim testlerde gördüğüm derslerden daha çok net çıkardım .s

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar