bws 100 mü yoksa kymco, sym yeni model mi??

arkadaşlar söz veriyorum son konu açışım.. araştırmalarım da bws 100 modelinde bütçeme uygun motorlar buldum ancak 2005-2007 model arası ve 20bin-30bin km aralığında genellikle.. bu şartlarda ki motorlara yönelmeli miyim yoksa 2010-2012 model, 5bin,10bin km arası kymco agility125, sym orbit II 125 modeller var birkaç tane bulduğum onları mı tercih etmeliyim?? tercihim yeni modellerdeydi ancak herkesin bws yi övmesinden dolayı son bir tereddütüm oldu.. bıktınız benden biliyorum ama söz veriyorum bu son :)))

Bws iyidir hoştur sağlamdır 3 litreden aşağısını pek yakmaz lakin alternatif olarak sunduğun motorlar tercih edilmesi daha mantıklıdır. Yeni yenidir. Yeni bir Tayvanlı al. Üzmez. :) Ama hor kullanılmış eski bir Japon üzer. :(

ben de öyle düşünüyorum da bir büyüklerimin deneyimlilerin fikrini sorayım dedim teşekkürler :)

Kymco Agility kullandım 1 yıl sıfır almıştım ve 7000 km de satmıstım motor yakıt ve güç olarak süper sağlamlık olarak da kolay kolay sorun çıkarmaz sevmediğim yanı amartisörleri çok sertti ve koltugu çok rahatsızdı ve şunu da belirteyim parçaları bir italyan scooterı kadar pahalı ve yedek parçaları da tayvandan gelmesi uzun sürüyor

kymco ile ilgili söylenen standart cümleler:) zaten kymco alan biri amortisörlerin ve koltuğun sertliğine hazır olmalı anlaşıldı iyice :))

kardeşim inceledim motoru ancak maksimum bütçem 3500 lira ve ne bileyim tamam su soğutmalıymış sanırım ve görüntüsü de iyi ama rks motor?? nedir ne değildir ilk defa sen paylaşınca gördüm.. varlığından bihaber olduğum bi model bi marka: D

kardeşim inceledim motoru ancak maksimum bütçem 3500 lira ve ne bileyim tamam su soğutmalıymış sanırım ve görüntüsü de iyi ama rks motor?? nedir ne değildir ilk defa sen paylaşınca gördüm.. varlığından bihaber olduğum bi model bi marka: D

ben zaten sym diyorum bu rks sadece bi secenek ama çin malı değil buda kore malı olması gerek yada tayvan
rks titanic vitesli motoru epey kullanan var ve memnunlar

BWS'yi boşver, üretimi yıllar önce durdu. Agility veya Orbit alabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar