Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar acil bir iş hata yapıp yan ayaklığı açtığımdan dolayı karşıya geçtiğimde yerde buldum motorumu maalesef :( Neyse Boyacıya gittim rengi Hint kumaşı mübarek zar zor uydurabildik üzeri biraz zedelenmişti hafifçe zımparaladım ve boya ile boyadım aradan 2 3 saat sonra yine boya...
Merhaba Arkadaslar 3 Senedir Scooter Sürme Deneyimle Sifir Honda Cb 125e aldim Motorum Güzel İyike Vitesli Motor aldım diyorum
Ama Anidan Vuracagim Neticesinde Heycanlandıgım Zaman Ön Frene Asılmam la 2 Kere Düştüm ufak tefek siyiriklarla Gecti Ön Fren Disk oldugundan Motor Hemen Yatabiliyor...
3 Senedir Scooter Kullanıyordum iş gereği Araba mi Sattım Motor Bakıyordum Sordugum Arkadaslar Vitesli Almami Tavsiye Ettiler Cbf Hoşuma Gidiyordu Ama Cok Yag Yakiyor Denilince Vazgectim Ybr Alicaktim 2.el vardi Servise Götürelim Dedigimde Alacagim Arkadas Calisiyorum sonra calismiyorumda gelmek...