Motorcu için Yapılacak Şaka ..

instagramdan ismi _akanso takip edersen görürsün videoyu ve yorum yaptığım halde videoyoyu silmedi benim yorumumu siliyor bende indirdim videoyu

videonun altına yaptım yorumumu. umarım dikkatini çekebilirim.

Tek birşey diyorum. İnşallah sana, ya da sevdiğin birine motosiklet acı verirde, öyle gülemezsin.
Bu kadar basit mi arkadaş yahu, sen o balonu ona atsan, adam ölecek ölecek!

Allah cezasını versin. Bunu bulup dövmek lazım ama İstanbul'da değilimki yav.

Arkadaşlar Videoyoyu instagram akıllı cep telefonu programından gördüm ordanda _akanso diye ararsanız videoyoyu görürsünüz direk msj olarakta o videonun linki atıp alttaki yorumlarıda görür

sövmeyin bu video delil bunu nereye e posta olarak aktarabilirsiniz bunu düşünün vede büyük tepki çekmeden yapınki videoyu kaldırmasın delil olsun
ha baktınız basit düşünüyosunuz sövücekseniz asıl kız arkadaşına sövn :D çünkü o motorluya atamazsın diyerek gaz veriyor

karaktersiz olduğunu fark edip acı duymaya başladığında ,bu cisim gibi başka insanlara saldıra biliyorlar . aşağılık kompleksi

şahış bebe daha...çevresi kimseye çaktırmadan mı yapıyor...yada daha kimseye söylememişmi...külliyen sopalıcan...

Bende bastım yorumu, ama bu görüntü hariç motorcuya yapılacak en kötü şaka koş motor dışarıda düşmüş demektir bence

emniyete şikayet edelim, adı sanı belli göndersin biri mail emniyete hayrına.

bu video buraya - youtube aktarıldığı için teşekkürler, bilgisayatrımıza da yedeklersek yeni kanun çıktığında (fotoğraf yada video ile şikayet) topluca yollarız trafiğe yada emniyete...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar