Nihat 1903 kullanıcısının son içeriği

1. N

Aralıksız ne kadar yol gider

Merhaba arkadaşlar motorumu yeni aldım henüz şehir dışına çıkmadım motorumun markası Motoran crazy 125 lik ve 14 beygir olması lazım uzun yola çıksam kaç saat Aralıksız yol gidebilirim ?
  2. N

Benzin nasıl boşaltılır ?

Merhaba arkadaşlar yeni aldığım motorumu otobüs ile nazilliden Sivas'a götüreceğim benzini boşalmam gerekiyormuş nasıl boşaltabilirim depoyu ve en son 150 tl ye düştüler sizce fiyat nasıl ? Ayrıca motorum Motoran crazy 125
  3. N

Yakıt Tankı Anahtarı

Arkadaşlar motoru alalı çok uzun zaman olmadı ve ilk motorum olduğu için bu Tür konularda yardımınıza ihtiyaç duyuyorum Yakıt Tankı anahtarını motoru garaja koyduktan sonra kapalı konumuna mı getirmem gerek açık olursa Yakıt eksilir mi ?
  4. N

Yakıt göstergesi

Merhaba arkadaşlar motorumu alalı 1 hafta oldu ilk motorum bu motorun markası Motoran crazy 125 ve arkadaşlar şöyle bi sorunum var kontağı açtığımda yakıt yarım depoyu gösteriyor ama motor çalışırken ve hareket halineyken çeyrek depoyu veya daha azı gösteriyor. Sizce servise götürmelimiyim alalı...
  5. N

Motorun selesini açamıyorum

Arkadaşlar merhaba motoru yeni aldım markası Motoran crazy 125 ve motorun selesini açamıyorum anahtar yeri yoktur kontaktan da denedim olmadı başka bi yöntemi mi var yoksa ben mi beceremedim Yada hiç mi açılmıyor.
  6. N

Motoran crazy 125

Arkadaşlar Motoran crazy 125 lik almayı düşünüyorum hakkında bilgisi olan var mı ?

Yeni mesajlar