Benzin nasıl boşaltılır ?

Merhaba arkadaşlar yeni aldığım motorumu otobüs ile nazilliden Sivas'a götüreceğim benzini boşalmam gerekiyormuş nasıl boşaltabilirim depoyu ve en son 150 tl ye düştüler sizce fiyat nasıl ?

Ayrıca motorum Motoran crazy 125

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bir hortum ve bir benzin bidonu alın hortumu depoya sokup havayı içinize çekin (benzin yutma ihtimali var çok dikkatli olun) sonra hortumun diğer ucunu bidona takın

veya depoyu sökeceksiniz motoru bir süre çalıştırıp benzin musluğunu kapatacaksınız deponun altından bidona dolduracaksınız

veya depoyu sökmeden sadece karbürötüre giden hortumu çıkaracaksınız

Bin motora biraz ortalıktan kaybol. Sonra geri dön ve "boşalttım abi" de. İşe yarıyor. :)
Ayrıca 150 TL fahiş fiyat. Çok olsa 2 bilet fiyatı bu işin maksimumudur.

Bence 100 tlye de götürür. Benim bildiğim heryerde geçen '1+1 bilet fiyatı kesilir' yani 1 yolcu 1 motor parası. Motorda yolcu sayılıyor :p

Yedek, normal ayarı olan yerdeki hortumu çıkarıyorsun oraya ağzına bi şişe koyup vanayı açıyorsun ağzınada bi şişe koyuyorsun sonra şırıl şırıl akıyor.:))

geçen sene bi arkadaşımın motorunu ist den otobus ile getirdik. sadece motor için 150 tl ödemiştik.

Motosikleti
N'aC'i
eğer vanadan boşaltacaksan boşaltma yaparken depo kapağını aç tahliyedende alır ama öyle daha rahat hava alacağından biraz daha hızlı boşalır.

boşalttım de geç. çok bakmıyorlar ona. benzinliğe gidecek kadar azcık kaldı dersin.

bir hortum ve bir benzin bidonu alın hortumu depoya sokup havayı içinize çekin (benzin yutma ihtimali var çok dikkatli olun) sonra hortumun diğer ucunu bidona takın

veya depoyu sökeceksiniz motoru bir süre çalıştırıp benzin musluğunu kapatacaksınız deponun altından bidona dolduracaksınız

veya depoyu sökmeden sadece karbürötüre giden hortumu çıkaracaksınız

BENZİN DEPODAN TAHLIYE EDERKEN ICINIZE CEKEREK DEGIL UFLEYEREK YAPILIR. Aman ha . En garantisi depo muslugunu kapatin, karbüratör e giden hortumu sokerek bir bidona musluğu acip doldurun

Cok kasma usta depoya bi hortum sok, hortumun ucunu da bidona koy. Benzin deposunun icine ufle hic hava almicak sekilde direk akar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar