Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese selam, foruma uzun süredir girmiyordum ve ilk motorumu alırken buralarda çok kafa ütülediğim aklıma geldi.
Şimdi ise şehir içi kullanımda, uzun yıllar değiştirmeden her zaman elimin altında olacak şekilde bir scooter düşünüyorum.
ancak, böyle japon falan değil. o sebeple vespa...
selam herkese, malum firmalara ya da kuryelere motor kiralama nasıl oluyor?
2016 model 102 cc scooterı kiralama ihtimali var mıdır?
uzun süredir duruyor motor kullanmıyorum ve kiralamayı düşündüm.
2016 yılından beri yamaha cygnus l kullanmaktayım, şu sıralar artık değiştirsem mi diyorum kilometre olarak 30 bine henüz gelmek üzere daha.
değiştirmek için çok geç kaldığımı düşünüyorum çünkü bütün motorların fiyatları arttı.
en azından benimkinden biraz daha iyi olan 0 km bir honda dio'ya...
6 Yıldır kullanıyorum cygnus l.
Bu kadar uzun süre kullanacağımı bilseydim space ya da deligth alırdım herhalde :D
Tüm foruma selamlar, uzun süredir girmiyordum.
Merhabalar :)
2016 Yılından beri kullandığım Yamaha Cygnus L scoteer'ım 25 bin kilometreye geldi gelecek.
Lastik değişimi vs gibi ihtiyaçları var. Bir de genel bakıma girmesi gerekiyor. Yani motor biraz para istiyor. Ben de satmak istiyordum ancak sonradan vazgeçmiştim. Bir süre daha satma...
Herkese iyi geceler. Arkadaşlar, motorumu emanet olarak birine vermiştim ve anahtarı kırmış.
Şimdi anahtarın menteşe kısmının biri kopmuş şu an anahtar birleşik durumda durabiliyor ancak sakat.
Yedek anahtarı yok, şu an bu anahtarın orijinalı kaç paradır tahmini?
Kıran taraf anahtarı...
Arkadaşlar şuan kullandığım motor cygnu l 2016 model.
scooter tarzı motor bakıyordum ancak scooter'dan nmax ya da pcx tarzı bir motora geçmeyince fazla fark olmayacağını söylüyor herkes.
3 yıldır cygnus kullanıyorum, şimdi acaba vitesli motora böyle bir başlangıç mı yapsam diyorum? bütçem de çok...
Kymco ve Sym gibi markalarla ilgili pek bilgim yok.
hondanın da yeni activa s i seçeneklerimin arasında.
kymco ve symden model önerir ya da tavsiye eder misiniz?
başka önerilere de açığım.
Öncelikle herkese selamlar.
Daha önceki konulardan tanıyanlar olabilir, iş ve okul sebebiyle motor değişimi yapamadım.
3 Yıldır nefret ederek bindiğim Cygnus L'yi artık değiştirmek istiyorum.
Sıfır olarak aldığım motorun hiçbir anından zevk almadım, ne gidiyor ne az yakıyor konforsuz bir şey...
Merhaba arkadaşlar, uzun süre sonra forumda konu açıyorum. Hala yamaha cygnus l den başka bir motora geçiş yapamadım. Bu sıralar gene Mondial Kt 150 düşünüyordum ancak görüntüsü açısından sizce nasıl? Benim hoşuma gitse de bazı yakınlarım beğenmedi ve ya çin malı diye alma dediler. Bu motor beni...
Merhaba arkadaşlar, uzun süre sonra forumda konu açıyorum. Hala yamaha cygnus l den başka bir motora geçiş yapamadım. Bu sıralar gene Mondial Kt 150 düşünüyordum ancak görüntüsü açısından sizce nasıl? Benim hoşuma gitse de bazı yakınlarım beğenmedi ve ya çin malı diye alma dediler. Bu motor beni...
İyi geceler arkadaşlar, aldığım karar doğrultusunda üç motor arasında gidip geliyorum.
Sürekli konu açıp durma diyecekler için bu konudaki açtığım ikinci konu.
Şimdi bütçe yaklaşık olarak 5 bin lira varsayalım. Düşük bir bütçe ancak bu kez üstünü ekipmana ayırmam gerekli diye düşündüm. Sonuçta...
Şu sıralar scooter'ı değiştirip vitesli bir motor arayışı içine girdim. Bundan birkaç hafta önce bütçem oldukça iyiydi.İlk vitesli motorumu alacağım için, hemen hemen herkes gibi ybr125 e bakıyordum. Lakin ben alamadan fiyatı, 7.800 den 9.350 ye fırlayınca, bu motorun bu kadar para etmeyeceği...