necatik35 kullanıcısının son içeriği

1. necatik35

Temiz Shadow arayanlar!!!!

Shadow cular Dikkat!!!!! Fuul aksesuar,tam meraklı işi.... Binmek için değil,silmek için http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-3500-km-den-beri-sahibinden-tertemiz-shadow-289419657/detay
  2. necatik35

Altın Elbiseli Adam da Rezalet!!!!

Barkın Bayoğlu nun youtube de canlı olarak sunduğu bu akşamki programda,Gökhan Eren tarafından hazırlanan video da"Endurocular 5 para etmez ama enduro canmış-ifadesi kullanılmıştır. Bu Gökhan Eren denen güya öğretmen olan şahsiyet,enduro motosiklet kullanan kullanıcılara bu sözleri söyleme...
  3. necatik35

Honda CBF 150 İçin Lastik Önerisi...

İyi akşamlar arkadaşlar, Honda CBF 150 min lastikleri 2 senelik oldu ve orjinal lastikleri.Artık yavaş yavaş değiştirme zamanı geliyor. Bu Motosiklet için kullanıcı arkadaşlardan lastik tavsiyesi alabilirmiyim? Tabiiki +/- yönleri içinde yorumlarınızla beraber. ---------- Mesajlar birleştirildi...
  4. necatik35

Michelin Pilot Road 4 kullanan ???

Merhaba arkadaşlar, Aranızda Michelin Pilot Road 4 kullanan varmı? Varsa yorumlarınız nelerdir? Benim yaşlı kurt V strom a takmak istiyorum.Toprakla işim yok,sadece asfaltta kullanacağım.
  5. necatik35

Motosiklet Filmi

link koyamadım :)
  6. necatik35

Cafe Racer Hakkında ???

Merhaba arkadaşlar, Kafamda bir cafe racer projesi var. Ancak kafamda bu uygulama ile ilgili bazı problemlerde var. Öncelikle bu tip uygulama yapmış olan arkadaşlara şu sorularım olacak; 1-Öncelikle ne tip bir motosiklet ile bu uygulamaya başlanmalı? 2-Cafe racer in olmazsa olmazları var mıdır...
  7. necatik35

Satılık Mondial 150 MC

Kazasız ve boyasızdır.Farı,daha iyi aydınlatma amaçlı YBR farı ile değiştirilmiştir.Orjinal farı mevcuttur ve verilecektir..Arka amortisörler daha yumuşak amartisörlerle değiştirilmiştir ve orjinalleri mevcuttur.Koltuğu,genişletilip yumuşatılmıştır.IRC marka winter grip lastikler 0...
  8. necatik35

250-500 cc.arası motosiklet tavsiyesi :))

Bir gün benimde böyle bir tavsiye isteyeceğim,hiç aklıma gelmemişti :cyclopsan Yarın sevgili BMW R 1150 GS mi satıyorum.Motosikletsiz kalacağım için iki gecedir gözüme uyku girmiyor.Sanki sevgilimden ayrılıyor muşum gibi me geliyor. Artık yaş kemale erdiği için ve çeşitli rahatsızlıklarım dan...
  9. necatik35

Her Şehirde Bilmemiz Gereken Motosiklet Tamircileri...

Ben motosikletle uzun seyehatlere çıkmayı seven biriyim.Hal böyle olunca,birçok il ve ilçeden geçiyorum.Yolda bazen düşünüyorum"bu dağın başında motor arıza yapsa kimden yardım isterim?"diye.:silent: Şimdi sizlerden ricam,herkesin kendi şehrinde bulunan,motosikletten gerçekten anlayan ve...
  10. necatik35

Akıllı Cep Telefonu,Ama Hagisi?

Bu günlerde kendime şu dokunmatik ekranlı,akıllı telefonlardan almak istiyorum. Ancak bu konuda bilgi fakiriyim:pale: Aşağıda beğendiğim 3 telefondan hangisi sizce daha uygun? Yada,Abi sen onları boşver şunu al diyeceğiniz,bir model varmı? Ancak fiyatı 1000 TL.yi geçsin istemiyorum...
  11. necatik35

Bende Torununu Gören Motorculardan Oldum :))

Bu gün saat 11 itibari ile sevgili torunum ASYA dünyaya geldi.:flower: Artık bende,torununu gören motorcular arasına katıldım.Yani DEDE oldum:flower:
  12. necatik35

Nihayet Benimde Mobylette'm Oldu :))

Motosiklet sevdası ile tanışmama sebep olan,fakat bu güne kadar sahip olamadığım Mobylette ye nihayet kavuştum.Artık benimde bir Mobylette'm var.:queen::flower::thumleft: Geçen gün arkadaşımın motosiklet tamirhanesinde oturup sohbet ederken,gözüm pas içerisindeki bir Mobylette ye takıldı.Kalkıp...
  13. necatik35

Ölüm Ne Kadarda Yakından Geçiyor!!!!

Motosiklet yarışlarında ölümün ne kadar yakında olduğunu gösteren bir video, http://www.gaskrank.tv/tv/motorrad-fun/unglaublicher-rennunfall-flieg-16844.htm Yer Almanya,Pist düzlük ve güvenlik yeterli,ama ölüm tehlikesi yinede var.
  14. necatik35

Birazda Gülelim :))

Daha önce yayınlandıysa özür dilerim:rendeer: http://www.gaskrank.tv/tv/motorrad-fun/stunt-riding-11100.htm
  15. necatik35

3 Fransız ve Mopetlerle 15.000 Km.

Akdenize kıyısı olan tüm ülkeleri mopetle dolaşacak olan 3 Fransız vatandaşı 30 günlük yolculukları sonrası Foça ya vardılar. Yolculuklarına Fransa nın Marsilya şehrinden başlayan üç kafadar 15.000 km. sonunda Afrikadan İspanya ya geçip Marsilya da gezilerini noktalamak istiyorlar. Günlük...

Yeni mesajlar