Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yokuş aşağıya inerken (B.çekmece yokuşu) önümdeki scoter den kask düştü kask adamın kafasında değildi zor kurtardım nerede ne olacağı belli olmuyor dikkat etmek lazım kendisi forum a girermi bilmiyorum başına böyle enteresan olaylar gelen oldumu acaba?:P
Merhaba rks titanik 150 kullanıyorum çokda memnundum fakat 5000 bakımına kadar sadece yağ deiştirildi 2 gün öncede 5000 bakımına motoru bırakdım servise yağ filtresi hava filtresi yağ sübap ayarı yaptırdım fakat motorun gücü farkedilecek derecede düştü ve üstelik sürekli aynı viteste aynı hızda...
Merhabalar kask almak için motoavm ye istoç a gidicem fakat hiç girmediğim yollar ve ogs hgs vs hiç bir bilgim yok acemiyim henüz bu yol üzerinde ücretli geçiş varmı? veya başka türlü nasıl giderim? BüyükÇekmece-İstoç...
https://www.facebook.com/starlinealarmtr/videos?fref=photo
yurt dışında kullanıcısı çok uzakdan çalıştırma sistemide var diye biliyorum
600tl gibi bir fiyatı var
Merhaba bu aralar çok gördüm eski kaskını yardım amaçlı veren iyi niyetli abilerimizi bende kendi hatamdan dolayı yakın zamanda yapmış olduğum ufak kazada 100 tl ye aldığım cox çene açılır kask kullanıyodum açıkçasıda pek önemsemedim 150cc deyip gerek yok dedim gerçi parada yokdu ozamn kafamı...
Merhaba gece çalıştığım için can sıkıntısından kulaklığı parçaladım:mrgreen:
daha sonrada pedleri söküp kabloları yerleştirdim ve kulaklığın bir tarafını arada sıkıstırdım
aynı işlem dier tarafa
işte tamam :D
kabloda buradan :D
biraz kulakları sıktı uzun yolda ağrı yapabilir ve birde...
Merhaba motosiklet tanıdık bir ögretmenin dir ögrenmek için almıştı cc yükseltmek istiyor pulsarı çok beğendiğini ve tks yapmak istedigini söledi buyrun ilan http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sorunsuz-ufak-cizikler-vardir-siyah-213511376/detay
[SIZE=2]Merhaba yaklaşık 5000 km ama çok kısa süre içinde yaptım bu km yi ilk motorum biraz hırpalandı ama çok memnunum kendisinden herhangi bilgi isteyen olursa cevap yazarım :)