Arama sonuçlarınız

1. Naked150

Önüme Kask Düştü

Yokuş aşağıya inerken (B.çekmece yokuşu) önümdeki scoter den kask düştü kask adamın kafasında değildi zor kurtardım nerede ne olacağı belli olmuyor dikkat etmek lazım kendisi forum a girermi bilmiyorum başına böyle enteresan olaylar gelen oldumu acaba?:P
  2. Naked150

Manyak Motorcu!!

3. Naked150

Motorcu Trolü içerir

Tabiki karşı çıkan olacak ama lütfen o konuyu tartışmayalım
  4. Naked150

Bakımdan sonra güç düştü

Merhaba rks titanik 150 kullanıyorum çokda memnundum fakat 5000 bakımına kadar sadece yağ deiştirildi 2 gün öncede 5000 bakımına motoru bırakdım servise yağ filtresi hava filtresi yağ sübap ayarı yaptırdım fakat motorun gücü farkedilecek derecede düştü ve üstelik sürekli aynı viteste aynı hızda...
  5. Naked150

Yol Yardım

Merhabalar kask almak için motoavm ye istoç a gidicem fakat hiç girmediğim yollar ve ogs hgs vs hiç bir bilgim yok acemiyim henüz bu yol üzerinde ücretli geçiş varmı? veya başka türlü nasıl giderim? BüyükÇekmece-İstoç...
  6. Naked150

Alarm - güvenlik

https://www.facebook.com/starlinealarmtr/videos?fref=photo yurt dışında kullanıcısı çok uzakdan çalıştırma sistemide var diye biliyorum 600tl gibi bir fiyatı var
  7. Naked150

Kafaya bi güneş paneli :D

8. Naked150

Yardım olabilirse

Merhaba bu aralar çok gördüm eski kaskını yardım amaçlı veren iyi niyetli abilerimizi bende kendi hatamdan dolayı yakın zamanda yapmış olduğum ufak kazada 100 tl ye aldığım cox çene açılır kask kullanıyodum açıkçasıda pek önemsemedim 150cc deyip gerek yok dedim gerçi parada yokdu ozamn kafamı...
  9. Naked150

Altın Scooter spacy mi bu?

10. Naked150

Ufak bir çakallık

plakanın bir harfini kağıtla deiştirdim işe yararmı ::winkwink [/url][/IMG]
  11. Naked150

Cg Motorla kasksız kaza

kask neden takmazlar anlamam ama inşlh bundan sonra kullanakdır http://www.mynet.com/tv/devrilen-motosikletin-kasksiz-surucusu-yaralandi-vid-3354535/
  12. Naked150

Kask ıma kulaklığı monteledim (emek içerir)

Merhaba gece çalıştığım için can sıkıntısından kulaklığı parçaladım:mrgreen: daha sonrada pedleri söküp kabloları yerleştirdim ve kulaklığın bir tarafını arada sıkıstırdım aynı işlem dier tarafa işte tamam :D kabloda buradan :D biraz kulakları sıktı uzun yolda ağrı yapabilir ve birde...
  13. Naked150

kask a kulaklık montajı

arkadaşlar kulaklığı parçaladım bu hale getirdim ama kaskın kulak kısmına koyunca kafam girmiyor :D nabıcam
  14. Naked150

Sadece pulsar ns ile takas

Merhaba motosiklet tanıdık bir ögretmenin dir ögrenmek için almıştı cc yükseltmek istiyor pulsarı çok beğendiğini ve tks yapmak istedigini söledi buyrun ilan http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sorunsuz-ufak-cizikler-vardir-siyah-213511376/detay
  15. Naked150

Motosikletim B. Çekmece

[SIZE=2]Merhaba yaklaşık 5000 km ama çok kısa süre içinde yaptım bu km yi ilk motorum biraz hırpalandı ama çok memnunum kendisinden herhangi bilgi isteyen olursa cevap yazarım :)
  16. Naked150

Resim için Url

telefonumdan bilgisayara yüklemiş olduğum resimleri burada paylaşmak istiyorum fakat url istiyor tamm bazı sitelerden url alınabilir fakat benim int şirketin olduğu için filtreli ve o sitelere girmiyor başka yolu yokmu buraya yüklemenin?:pr:
  17. Naked150

Eriyen asfalt ve düşüş

Merhaba bugün sağdan yavaşca giderken önümdeki aracın ani fren yapması sonucu benimde frenlememle ön teker kaydı, fakat bunun fren yüzüne deil viraj dönerken olduğunu düşünüyorum, çünki stopie çalışmaları yaptım okadar hızda sonunakadar abansam bile ön teker kaymazdı. motorunda egsozuna takılı...
  18. Naked150

Eni i-shint yağ?

Merhaba motoruma motul veya castrol yağ kullanmak istemiştim ama ilk yağıdeğişiminden beri servis bana kaliteli yağ diyerek eni marka 10-40 yağ kullanıyor yağın motor üzerindeki etkisini anlayamam ilk motorum fakat memnunum yağ hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi sizce kullanmalımıyım
  19. Naked150

e-5 deki siyah pulsar

bugün e-5 de siyah bir pulsarın arkasına takıldım biraz hızlı gidiyodu ama araçların arasına çok giriyor sağsol yapıyor ve araçlarlardan korna sesleriyle beraber arkasına takıldım bayağıbi gittik nefsimi tutamayarak bayabi tehlikeli hareketler yaptım o arkadaş gibi o buradamı acaba merak...
  20. Naked150

Motosikletten Bisiklete geçmelimiyim

Merhaba ben motosiklete yeni basladım kalitesi düşük olsada ekipman var motosiklette iyi beğeniyorum fakat ne kadar az yaksada benzin almakdan para kalmıyor ve bende düşünerek motosiklet tutkumu bir kenera atıp professionel bir bisiklet almak istiyorum 3000tl civarı bir bisiklet olabilir ekipman...

Yeni mesajlar