kalitesiz sayılmaz 3 kez mondial drift e bindim farklı motorlardı rks ile kıyaslıyacak olursam aynı fiyata 2 motor olarak aralarında uçurum varBenim merak ettiğim bunun 200'lüğü nasıl? nette pek ayrıntılı bir bilgi yok 200'lüğü hakkında ama 150'lik olanının kullanıcı fazla sanırım.
bütün kuryeler tanıyo beni hatta yağmurda mc nin arkaya girmiştim saolsun sıkıntı yaşatmadıKime göre çok kısa neye göre çok kısa![]()
Festival cafenin onundeydin geçen gun bende sahilde turlarken yanından geçtim gormustum seni dostum güzel motor:cat:
Valla kardeş, mondial drift vardı bende, satıp kısmet oldu RKS150 aldım, bildiğin uçurum var aralarında. Çin tadı yok, çok dengeli, tork olarak driftten kalkıştaki torku daha tatmin edici gelmişti. Hiçte sorun çıkarmamıştı. güzel bir motor. Güle güle bin. Kazasız belasız.
Benim boyda 1.90 geçiyo rks altımda biraz küçük kalıyo gibi ama selenin alçaklığından öle selesinin alçak oluşu yol tutuşunu kaliteli kılıyo biraz inan iyi lastik olsa tadından yenmezkilom ve boyum bayagi var. Altimda kucuk kaliyo.Ilk motorum acemiliğimi bunda atacam İnşallah.hyosung gv250 ye gidiyo aklım.
Benim boyda 1.90 geçiyo rks altımda biraz küçük kalıyo gibi ama selenin alçaklığından öle selesinin alçak oluşu yol tutuşunu kaliteli kılıyo biraz inan iyi lastik olsa tadından yenmez
sakın bulaşma derim onlaraLastikleri dogru guven vermiyo insana ama kilom fazla olduguna (123) , boy (1.90) Cruiser a gidiyo aklim