MuzafferÇ. kullanıcısının son içeriği

1. M

R25 Piyasası Nedir ?

Arkadaşlar merhaba.3 yıldır kullanmış olduğum R25 motorumu satmayı düşünüyorum. 12.000 kmdeyken almıştım 29.000 kmye kadar kullandım. 17.000 km keyifli ve sıkıntısız kazasız geçti çok şükür. Motorun herhangi bir kazaya karışmışlığı ya da hasar kaydı yok. Muayenesini yeni yaptırdım zincir dişli...
  2. M

YAMAHA BAKIM HAKKINDA

Arkadaşlar merhabalar. Uzun bir süredir motorumu kullanmıyorum. Kapalı garajda üstünde brandayla yatıyordu malum havalar ısındı ama bakımı yapılmadı. 2016 model R25 sahibiyim. Şu an 25.500 kmde. 25.000 bakımı yapılacak. Tam manasıyla güvenebileceğim bir usta bulamadım son 2 senedir. Yağ , yağ...
  3. M

Yeni Zincirin Aniden Bollaşması

Herkese iyi akşamlar. Bir sorum olacak daha yeni başıma geldi. Motorumun zincirini 1.000 km önce değiştirdim. Gerginliği filan herşeyi ayarlandı. Bugün uzun yol yaptım yola çıkmadan kontrol ettim herşey olması gerektiği gibiydi. Eve dönerken bir anda sol ayağıma bir şey çarpar gibi oldu. Eve...
  4. M

ALPİNESTARS SP-1 V2 DERİ MONT HAKKINDA

Arkadaşlar montumu değiştirmeyi düşünüyorum . Fc motodan yani yurt dışından sipariş edeceğim ilk defa alacağım için bilgim pek yok...
  5. M

GOPRO HERO 5 BLACK SES SORUNU

Arkadaşlar yardım edebilirseniz sevinirim. Gopro marka aksiyon kameram var yaklaşık 2 aydır kullanıyorum . Özel mikrofon adaptörü yok ama ona rağmen ses alıyor motor da kullanırken sadece motorun sesini duyabiliyorum ama ışıkta beklerken filan konuştuklarım net duyuluyordu. 1 hafta önce...
  6. M

Zincir - Dişli

Son zamanlarda zincirde bu kahverengilik oluşmaya başladı . Dişli solundaki parça ise düz bir şekilde dönmüyor balansı bozulmuş bir şekilde dalgalı dalgalı dönüyor ve normal zincir sesinden 2 kat daha fazla zincir kısmından ses geliyor sebebi nedir ? Ömrümü bitti acaba.
  7. M

R25 Kesiciye Girmiyor

Birkaçdır başıma geliyordu dün uzun bir süreden sonra tekrarlayınca sormak istedim. Pazartesi servise götüreceğim ama sizden de başına gelen tecrübelilerinden bilgi almak istedim. Bilindiği üzere R25 14.000 devirde kesiciye giriyor . Dün gazlarken düz yolda motorum kesiciye giremedi 13.500 de...
  8. M

KASK KAMERASI TAVSİYE

Arkadaşlar Merhaba. Deneyimli arkadaşlardan tavsiye istiyorum kamera alacağım ve piyasada farklı fiyatlarda çok farklı ürünler var bazıları çok kötü bazıları çok iyi fiyatları çok yüksek aklımda iki model var kullanan veya kullanmış olan kişiler deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.Bütçem 1.500...
  9. M

KEMİKLİ VİTES GEÇME SORUNU

Bir sorum olacak arkadaşlar R25 kullanıcısıyım.Motorum şu an 15 bin kmde bütün bakımları herşeyi yapıldı egzantrik zincir gerginliğine kadar hatta bujileri bile değiştirdim.Zincir yağlamasını aksattırmam özenle yaparım ama vites geçişlerinde problem var. Sakin kullanımda bir problem yapmayan...
  10. M

TİTREME

Bugün dikkatimi çekti motorum 6 bin ile 9 bin devir arasında çok fazla titriyor bu devir aralıklarında hatta aynalardan arkayı titremeden dolayı net göremiyorum her R25 te mi böyle yoksa benim motorum da aksi bir şey mi var bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Bir de şunu sorayım ; 2016...
  11. M

R25 Lastik Seçimi

Arkadaşlar motorumun lastiğini değiştirmek istiyorum. Irc kullanıyorum ve lastikler bitik durumda yol tutmuyor. Kafamda iki seçenek vardı. 1- Michelle Pilot Street 2- Pirelli Diablo Rosso 2 Aralarında 500₺ fark var. Ama ben yol tutmasından tarafta olduğum için arada ki farkı görmezden...
  12. M

R25 lastik basıncı

Arkadaşlar bir sorum olacak , motorum R25 70-80 ile giderken gidonu bıraktığımda hafif sallanma yapıyordu lastik basıncından büyük ihtimal diye düşünüp 29-33 e ayarladım hala sallanma vardı bugün servise götürdüm lastik basıncının 32-36 olması gerektiğini söyleyip 32-36 bastılar şu an için gidon...
  13. M

Motor yıkama

Arkadaşlar havalar düzeldi malum motorları yıkamak lazım yeni motor sahibi olduğum için pek bilgim yok . Sadece bulaşık deterjanıyla suyu köpürtüp yıksam herhangi bir sıkıntı olur mu ? Motor şampuanı almaya vaktim olmadı. İki kovayla yıkayacağım bilgisi olan yardımcı olabilir mi
  14. M

Fc moto stok sorunsalı

Arkadaşlar meraba bundan 20 gün önce fc motodan alpinestars faster 3 ayakkabı sipariş ettim 3 sonra mail attılar elimizde yok bekliyoruz diye daha sonra yine mail attılar 15 gün sonra gönderebiliriz diye bende beklemekten sıkıldım iptal ettim sipariş ama şöyle bir sorun var ödemeyü banka...
  15. M

VİTESTE MARŞ ALMAMA

Arkadaşlar merhaba bundan 3 gün önce ufak bir kaza atlattım viraja girerken yolun üzerine toprak döküldüğünü farkettim muhtemel hafriyat kamyonu giderken sızdırmıştır. Neyse 25 km/h gibi hızla sağ tarafa düştüm motorla birlikte 4-5 mt sürüklendim çok şükür ne bende ne de motorda bir problem yok...

Yeni mesajlar