KASK KAMERASI TAVSİYE

Arkadaşlar Merhaba. Deneyimli arkadaşlardan tavsiye istiyorum kamera alacağım ve piyasada farklı fiyatlarda çok farklı ürünler var bazıları çok kötü bazıları çok iyi fiyatları çok yüksek aklımda iki model var kullanan veya kullanmış olan kişiler deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.Bütçem 1.500 TL.

1- Gopro Hero 5 Black Edition ( Temiz 2. el )

2- Sjcam Sj7 Star 4k (Sıfır kapalı kutu)

Bu ikisinin fiyatları birbirine yakın farkları biri sıfır biri ikinci el , Goproyu istememin en büyük sebebi görüntü sabitleme titreşim engelleme özelliği mevcut olduğu için.

Söylemiş olduğum bütçe bandında daha farklı kamera seçeneklerine de açığım şimdiden teşekkür ederim.

Youtube'a bu modelleri yazıp aralarına VS yazarsan karşılaştırma videoları bulabilirsin.

Yaptım zaten görüntü kalitesi olarak hemen hemen aynılar gyro özelliği ikisinde de varmış şimdi başka bir video izlerken farkettim yani ikisinde de titreşim engelleme var benim burada sormamın sebebi deneyimi olan kişilerden 1. ağızdan deneyimlerini dinlemek ona göre bir karar vermek.

Çekim kalitelerini falan çok bilmiyorum ama bende eski bir go pro var alalı 5 yıl oldu. Hala deniz altı motosiklet heryerde kullanıyorum. Bir dönem sjcam aldım kaan elektronikten 1 yıl dayandı cihaz. Bence go pronun ölüsü bile iş yapar hiç boşuna heycan aramayın. Sadece alacağınız go pronun faturası vs olmasına dikkat edin. Bazen go prolarda değişik problemler yaşanabiliyor. Çok güçlü bir garanti destek hizmetleri var böyle bir imkan olursa kafanız rahat olur.

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
Kesinlikle Dji action, aldığıma çok memnunum ve tam bir kamera, hem kaska hem de normal çekimler için kullanıyorum. görüntü sabitleme harika çalışıyor.

Kesinlikle Dji action, aldığıma çok memnunum ve tam bir kamera, hem kaska hem de normal çekimler için kullanıyorum. görüntü sabitleme harika çalışıyor.

Fotoğraf çekiyor musunuz? Kalitesi nasıl? mümkünse örnek yükleyebilir misiniz?

bence sadece kaskta kullanacaksan ve amaç güvenlikse yani kaza falan yaparsam kayıt edeyim ise; motosiklet için ön ve arka olmak üzere 2 kameralı ekranlı falan sistemler var. sürekli kayıt yapıyor isterseniz ekranı gidona bağlayıp arkayı görmenizi mümkün kılıyor ve bu kameralardan daha ucuza satılıyor çin sitelerinde.

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Bence hiç heyecan aramaya gerek yok. Her türlü go pro. Bende hero3+ var. Alma niyetim olsa gene gider go pro alırım. Hero5 olur 15 olur fark etmez çalışan bi go prodan başka hiçbir şeye ihtiyacınız yok. Benim tavsiyem bu yönde...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar