MuzafferB kullanıcısının son içeriği

1. MuzafferB

Satılık Mondial 150 ZC (Ankara)

Motosiklet gri renkte, açık otoparkta duruyor. Geçen sezon düştüğüm için sağ tarafında çatlak bir kısım var. Zaten almaya niyetlenen gelip görebilir. Çok ciddi birşey değil. Bir de karbüratör diyaframının değişmesi lazım. Bu aralar vaktim olmadığından ilgilenemedim. 20-30 liralık bir masraf en...
  2. MuzafferB

2. El fiyatları ne zaman düşer?

Şu anda piyasanın canlı olduğu bir zaman ve fiyatlar yüksek. Fiyatlar hangi aydan itibaren düşer ve taban yapar dersiniz?
  3. MuzafferB

Bu sabah bana yardım eden arkadaşa...

Bu sabah, 100. Yıl tarafından ODTÜ'ye giderken, Naz Gıda'nın orada çukura girdim ve düştüm. Olayın şokunu atlatıp (ilk düşüşüm*) kendime gelmeye çalışırken bir araba durdu ve içinden genç bir arkadaş indi. Motoru kaldırmama ve tekrar çalıştırmama yardımcı oldu. Motosiklet sürücüsü olduğunu...
  4. MuzafferB

150 cc motora 125 cc karbütatör!?

Selamlar, Mondial 150 ZC sahibiyim. Dün bakım yaptırmak için, Ankara'lı Çin malı motosiklet kullanıcılarının bir kısmının tanıdığını düşündüğüm Hızır Usta'ya gittim. Usta motorun sağını solunu kurcalarken, karbüratörde bir plastik parçanın aşındığını ve değiştirmemiz gerektiğini söyledi...
  5. MuzafferB

Satılık Kilit

Fuardan aldığım MasterLock kilidi satıyorum. 1.5 mt ve MasterLock'in kendi derecelendirmesine gore 10 uzerinden 8 koruma. urunun resmi: http://www.mcleodaccessories.com.au/CA2571B700161270/Lookup/MASTERLOCK/$file/8156_lrg.jpg Satma sebebime gelince, 1.5 mt kisa geldiginden 2 metrelik bir kilit...

Yeni mesajlar