2. El fiyatları ne zaman düşer?

Şu anda piyasanın canlı olduğu bir zaman ve fiyatlar yüksek. Fiyatlar hangi aydan itibaren düşer ve taban yapar dersiniz?

zaten 20-25 gün sonra ramazan başlıyor,o zaman düşmeye başlar:)
hele hele bayramdan sonra en alt seviyeye iner,bende bekliyorum diğer bir deyişle timsah taktiği en iyi taktikdir,bekleyeceksin:cherry:

1.el fiyatları düşdüğü zaman 2.el fiyatlarda düşer:bounce:

arkadaslar regal raptor çin markasımı yoksa baska bi ülkedeninmi

şahsen şu an motorunu satan biri olarak, ve daha öncede alımlarıma bakarak söylüyorum ki artık mevsimler arasında öle çok büyük bi fark olmuyor. ciddi alıcısına zaten anlaşılan miktarda bazen güzel pazarlıklar yapabiliyorsun. durum bu iken kış geldiğinde misal bir makinanın fiyatının yüzde kaç düşeceğini bekliyosun.

önemli olan niyet ve en önemlisi 2 elde temizini bulabilmek.

küresel ısınma var hocam bosuna hayallerinizi ertelemeyin mezarcılık denir buna

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
merhaba arkadaşlar bende ülker golden kampanyasından çıkan 3 adet piaggo mp3_250 sıfır daha hiç kullanılmamış motorsiklet var bunları satmayı düşünüyorum magaza fiyatı 14250 ytl benim istedigim fiyat 11900 YTL ARAMIZDA DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR VAR İSE BANA BU NUMARADAN ULAŞABİLİRLER 5368200795 03223651469

Arkadaşım her yere aynı mesajı yazmasana. Satmak isteyenler bölümüne git aç bi ilan olsun bitsin. Nereye baksam aynı mesaj ya!:pr:

aynen katılıyorum fiyatlar pek düşmüyor, ancak sıkışıp satan arkadaşlarımız var o zaman biraz daha uygun oluyor fiyatları :cherry:

arkadaslar regal raptor çin markasımı yoksa baska bi ülkedeninmi

regal raptor italyan malı yanlız yellow rock güvencesiyletürkiyede satılıyor üretim yeri (çin) yani oda bir çinli artı susoğutmalı bir motor buda kompleksli bir sisitem demek çin malı için bulaşmasan daha iyi edersin saygılarımla...ikinci el fiyatları aralık/ocak ayında taban altı taban olur

Kasım ortası aralık ocak ve şubat aylarında taban yapar...

Ekimin ortasından itibaren düşüşe başlar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşım her yere aynı mesajı yazmasana. Satmak isteyenler bölümüne git aç bi ilan olsun bitsin. Nereye baksam aynı mesaj ya!:pr:

valla doğru ya HERYERDE benimde karşıma çıkıyor

Merhabalar... Fiyatlar geneL oLarak :) Ekimin sonunda düşüşe baslar Mart ayına kadar sürer :) Marttan sonra Çıkısa baslar yani :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende motosikleti ekim- kasım gibi almayı düşünüyorum.o zamana kadar fiyatlar düşer zaten. ama önce şu uçuk fiyatlı kasklardan alacam bir tane :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Konuyla alakalı cevaplar için teşekkürler.

abi haklısın k.bakma ya daldık.. motosiklet fiyatı kolay kolay düşmez ama sana bi tavsiye verim bi motosikletin kar oranı ortalama 100de 20 dir. mesela 12bin liralık bi motordan 2000 2500 lira kar edilir,yani sen sıcak parayı satıcıya göster sana kış fiyatına verir. tabi gidipte adama şu fiyat olurmu deme çıkar parayı masasına koy,tabi artis artiste koyma 12bin lira dediyse 11bini çıkar al abi say benim parm bukadar de parayı göster her esnafın vidası gevşer ok:cat:
sıcak para tatlı gelir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar