2. El fiyatları ne zaman düşer?

abi haklısın k.bakma ya daldık.. motosiklet fiyatı kolay kolay düşmez ama sana bi tavsiye verim bi motosikletin kar oranı ortalama 100de 20 dir. mesela 12bin liralık bi motordan 2000 2500 lira kar edilir,yani sen sıcak parayı satıcıya göster sana kış fiyatına verir. tabi gidipte adama şu fiyat olurmu deme çıkar parayı masasına koy,tabi artis artiste koyma 12bin lira dediyse 11bini çıkar al abi say benim parm bukadar de parayı göster her esnafın vidası gevşer ok:cat:
sıcak para tatlı gelir

her esnaf bu şekilde tiyo vermez

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kasım aralık gibi fiyatlar düşer bekle derim sonuna kadar

valla ekim aylarında düşmeye başlıyor şahsen takip ediyorum:) bir de mecburiyetten yani askerlik evlenme tayin vs. den dolayı satmak isteynler oluyor ben pek güvenmiyorum açıkcası o tür ilanlara. :) ama son değişen kanunlara göre noter satışı iptal edilip tamamen kanunlaşsaydı hertürlü aracın 2.el satıları ve galericilik düşerdi :) benim görüşüm böyle:)

walla bu konu hakkında çeşitli soylentiler var.... efenim röntgen insanın içini gösteren bir alettir bide röntgenci vardır. röntgen.. eee bol mikterda röntgenci vardır ...

2. el fiyatları en taban yaptığı dönem fuar zamanıdır. eğer bir de kış sert olacaksa o zaman fırsatları kaçırmamak gerek... yani yağmur damlası yere düşsün...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
temiz,orijinal,bakımlı motor ile diğerlerinin fiyatındaki düşme farklıdır.
Temiz motor eş dost için üç beş kuruş düşerken turşular,kazalılar,bakımsızlar düşe düşe bi hal olurlar.

merhaba arkadaşlar bende ülker golden kampanyasından çıkan 3 adet piaggo mp3_250 sıfır daha hiç kullanılmamış motorsiklet var bunları satmayı düşünüyorum magaza fiyatı 14250 ytl benim istedigim fiyat 11900 YTL ARAMIZDA DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR VAR İSE BANA BU NUMARADAN ULAŞABİLİRLER 5368200795 03223651469

birader iyiki bi çikolatadan motor kazanmışsın yazmadığın yer kalmamış

Mevsimin kış satıcınında sıkıntılı olması fiyatın tabanda olması demektir...

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
motosiklet gelişmemiş ülkelerde zevk unsuru görüldüğü için (125cc üstü) hiçbir zaman 2. eli düşmez hele bide piyasası lsun zaten piyası olmayan araç 2. eli ucuzdur

Birader bende alacaktım ama kışı bekliyorum hani fiyatlar biraz düşer diye ama pek sanmıyorum düşse en fazla nekadar düşerki adam kışın satmaz koyar garaja yazın satar ama bizimkisi bir umut işte kışın temiz ucuza bulurum diye ama tahmini kışın ortalarında düşer ama kar felan varken de nasıl alcaz aldık dielim nasıl getirecez..

tecrübeyle sabit.
sen istediğin motoru almak için fiyatların düşmesini sabırla beklersin
ancak bir türlü düşmez.
nezaman elindeki paranın tamamıyla daha düşük bir motor alırsın.
işte ozaman istedigin motorun fiyatı bir anda düşer sende kafayı yersin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar