Bu sabah bana yardım eden arkadaşa...

Bu sabah, 100. Yıl tarafından ODTÜ'ye giderken, Naz Gıda'nın orada çukura girdim ve düştüm.

Olayın şokunu atlatıp (ilk düşüşüm*) kendime gelmeye çalışırken bir araba durdu ve içinden genç bir arkadaş indi. Motoru kaldırmama ve tekrar çalıştırmama yardımcı oldu.

Motosiklet sürücüsü olduğunu tahmin ettiğim bu arkadaşa, eğer bu siteyi takip ediyorsa, burada gönülden teşekkür ederim. Motosiklet sürücüleri olarak birbirimize desteğimiz, bu hobinin en güzel taraflarından birisi.

* Motosikletçiler ikiye ayrılır; 1) düşenler 2) düşecek olanlar. Ben de artık 1. gruptayım.

geçmiş olsun smd sen 2-3gun boyunca git geller yasarsın kaza anıyla ilgili nasıl oldu nasıl dustum gibisinde sıkma canını gecer:p

önemli olan bu kazadan ders alıp cukurlara dikkat etmen edemiosanda nasıl giriosan oylede cıkmasını ogren:bounce:

illaki motosikletci olmasına gerek yok insan olan herkez böyle davranır zaten.
geçmiş olsun....

Bu tip arkadaşlarımız olduğu gibi Hiç takmayıp daha hızlı gidenlerde var :p aMa arkadaşa enin adına gercekten teşekkürler :)

Hİç önemi yok ben sadece insanlık görevimi yaptım geçmiş olsun.
muhtemelen yardım eden arkadaşta böle bişi yazardı :cherry:

Geçmiş olsun arkadaşım inşallah bir daha olmaz böyle bi kaza.Türkiyede çukur çok biraz daha dikkatli olmamız gerekir.valla yakındım oraya bilsem koşar gelirdim ama yardım eden arrkadaştan allah razı olsun demek ki hala insanlar ölmemiş...

Geçmiş olsun, ilk ve son kazan olmuş olsun :) Evet o arkadaşın illa motosiklet sürücüsü olmasına gerek yok. Ben de geçen sene buzlanma nedeniyle kayıp düştüğümde arkamdaki araçta bulunan dört kişi adeta koşarak yanıma gelmişti. İnsanlar yeter ki insan olsun :) Ne sürücüsü oldukları önemli değil.

geçmiş olsun arkadaşım sana yardım eden kişi gerçekten düşünceli bir insanmış

Geçmiş olsun.Allah beterinden korusun.Sana yardım elini uzatan arkadaşı tebrik ederim ve seninde bu örnek davranışı bizim örnek aldığımız gibi almanı tavsiye ederim.Zaten almışsındırda.

buyuk geçmiş olsun
pekı o sana yardım eden kısıyle konuşmadınmı bırader kımsın kımlerdesın hesabı

Konuşmaya pek vakit olmadı, düşerken bir arabaya hafif bir hasar verdiğimden araba sahibi ile konuşmam gerekiyordu, o arada arkadaşa teşekkür ettim ve ayrıldı.

çok geçmiş oLsun,
baZen insan o an yeteri kadar teşekkür edemeyebiliyor,
sonraLArıda hiç teşekkür için uLaşma şansı yoksa
kaLıyor bi şekilde insanın içinde..

Olur böyle ufak kazalar allah beterinde korusun ama öncelikle kendimiz çok açık gözlü omalıyız:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar