mustafaSRC kullanıcısının son içeriği

1. M

2023 Dominar 400 ug gelen ses

Servis şimlerden ses geliyor demişti benim motor için, yaptırmadım da böyle kullanıyorum. Eğer giderken debriyaja basınca ses gidiyor, bıraktığında geri geliyorsa belki gergi iticin bozuldu belki de egzantrik zincirin uzadı. Ben artık bloktan gelen seslere kulak asmıyorum. Krank, yatak vb...
  2. M

D250 Hırıltılı Blok Sesi

Yarın deneyeceğim dediğinizi. Bir başka seçenekte dominarlarda bir katalizör problemi var, galiba benim katalizör dağıldı ama kullanım olarak performans kaybı hissetmedim hiç. En iyisi yarın egsozu söküp birde öyle dinleyeceğim bloğun sesini
  3. M

D250 Hırıltılı Blok Sesi

Motorumda tas sesi var fakat uğultu şeklinde geliyordu ses ve debriyaja basınca geçiyordu ama bu sorun tastan gelmiyor sanırım çünkü debriyaja basıp gaz verdiğimde yine videodaki ses devam ediyor.
  4. M

D250 Hırıltılı Blok Sesi

2 saat içinde deneyip haber vereceğim
  5. M

D250 Hırıltılı Blok Sesi

Motorum 21k km’de. Birkaç haftadır bu şekilde (nasıl tarif ederim bilmiyorum) hırıltılı çalışıyor. Bakımı yapıldı, yağ, filtreler bujiler değişti ve 2-3 hafta sonrasında bu sesi duymaya başladım. Youtubeden krank sesi, subap sesi vb diye aratıp dinlettiğimde ses benim motordaki sese benzemiyor...
  6. M

Egzantirik zincir sesi hk

Ciddi bir masrafı yok, ben 2k ya yaptırmıştım. Eğer ses zincirden geliyorsa sente atladığında sana tuzlu bir fatura gelir
  7. M

Egzantirik zincir sesi hk

Benim d250’de 17.000km civarında egzantrik sesi geliyordu. Gergi iticisi değiştirip sorunu çözmüştüm. Rolantide değilde gaz verdiğinde bloğun üst tarafından ses geliyor mu?
  8. M

Bloktan Gelen Sürtünme Sesi

Teşekkürler, ciddiye alınacak bir ses değil o zaman. Ay başını bekliyorum orijinal zincir dişli ile değişimi yapacağım
  9. M

Bloktan Gelen Sürtünme Sesi

Merhabalar, dominar 250 kullanıyorum 20k km’de. Bloğun sol alt tarafından gelen bir ses var, madeni parayı bloğa sürtersin ya o tarz bir uğultu fakat daha kalını. Debriyaj basılıyken sorun yok, debriyajı bıraktığımda bu ses ortaya çıkıyor. Bir sorunum daha var. Zincirimin bir kısmı sıkı olduğu...
  10. M

Bajaj Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Benim bu bahsettiğim ses anahtarlıktan geliyormuş, acayip kafaya takmıştım bu saçma sesi😂
  11. M

Benzer durumu yaşıyorum bende, 3-4 bin devir arası daha belirginleşiyor ses. Rolantide herhangi bi absürt ses yok sadece hareket halinde var. Dün akşam vidaları kontrol ettim hafif gevşemiş birkaç vida vardı onları sıktım ama ses yine devam ediyor. Bugün lastik alacağım akşam servise...
  12. M

D250 kullanıyorum ve bir sorunun var, motorumun sol tarafından hareket halindeyken -tıırr tıırr- şeklinde ufak bir ses geliyor. Sadece hareket halinde olduğu için zincirden geldiğini düşünüyorum ama zincirin durumu iyi, sadece biraz bol. 2 farklı servise gösterdim, ikisi de sesi fark etmedi ve...
  13. M

Yanlış Gelen İade Hk.

Bugün müşteri hizmetleri aradı ve talebimin reddedildiğini söyledi, bir sonraki adımım ne olmalı bu konuda yardımcı olur musunuz
  14. M

Yanlış Gelen İade Hk.

Motosikletim için şaseden destekli çanta demiri satın aldım, ürün henüz bana gelmeden ufak bir kaza yaptım ve topcase vida yerlerinden çatladı. Ürün bana geldiğinde kullanamayacağım için paketini açmadan geldiği gibi iade ettim fakat iadem reddedildi ve gelen ürün benim satın aldığım değil...
  15. M

D250d Yağ Işığı Sorunu

2022 model d250 sahibiyim, 16k km’de. Bir hafta içinde 2 kez yağ ışığı yaktı, kontak kapatıp açınca ışık sönüyor. Servise gittim ışık sönüyorsa sorun olmaz, arada öyle yapar dediler. Motor blogunda ufak yağ terlemeleri vardı, yağ kaçırdığı için yapıyor diye düşündüm ve depo altı buji oringi ile...

Yeni mesajlar