Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar başlık biraz garip ama gerçekten anlayamadım gittim denedim bugün mağazada alpinestarsda large giyiyordum large küçük geldi ve xl bedenini aldım ama eldiveni bi yarım saat kullanınca rahatsız etmeye başladı. Parmak uçlarında boşluklar var elime tam bir şekilde girdiği halde...
Merhaba arkadaşlar alpinestars sp1 deri eldivenlerim artık iyice parçalanmaya başladı açıldı sağı solu. Yeni eldiven almak istiyorum knox handroidde güvenlik açısından dolayı karar kıldım. Ama bu eldiveni kırmızı veya mavi rengi beyaz rengine göre daha hoş geliyor. Türkiye'de veya yurtdışından...
Arkadaşlar bugün artcimla ışıklardan hareket ederken yol boştu ve biraz gaz açayım dedim 1.vites 2.vites hop 3.vitese geçtim az gaz açtım motor tamamen stop etti bildiğin shut down oldu kontağı kapatıp açınca düzeldi. Ne olmuş olabilir acaba?
Merhaba arkadaşlar kaskımi gri aynalı vizorle kullanıyorum açıkçası almadan gündüz bile güneşi kiramadigini bilmiyordum şuan sadece görüntü hoş diye takıyorum gündüz güneş rahatsız ediyor, gece önümüzü göremiyoruz. Siyah olanından alsam gece sürüş problemi çıkacağını düşünüyorum.Bu durumu...
Merhaba arkadaşlar bugün artcimla sıkışık trafikte dur kalk dur kalk yaparak gitmeyw çalışırken otoyolda hararet çizgisi 5e yükseldi ve stop etti.Kenara çekmek zorunda kaldım motoru.Motor mt-25.Boyle bir şey normal midir ? Yoksa başka sorunların ortaminimi hazırladı bu problem ?
Merhaba arkadaşlar motorumun rodajini irc lastiklerle tamamladım ve anladım ki bu lanet lastikler kesinlikle değişmeli.Pirelli rosso 2 taktırmak istiyorum ama avrupa yakasında yer bilmiyorum.Hem lastik satan hemde montajını güzelce yapan bir yer var mı acaba avrupa yakasında ?
Arkadaşlar merhabalar, bugün talihsiz bir play yaşadım.İcon airframe ghost carbon kaskım var ve babama merdivene koyması için verdim.Babam merdivenin 2.basamağına koydu ve ordan ilk basamağa düşüp kaldırımın üzerinde top gibi 3-4 kere döndü.Malum kaskın fiyatı belli 2000 lira civarında bir...
Arkadaş uzun süredir bekledigim motoruma sonunda kavuştum.Daha 2gün oldu 300kmyi devirdim.Motorun gidişi, sesi , kalitesi beni çok tatmin etti.Çok mutlu ve heyecanliyim üzerinden inesim yok açıkçası :) Daha iyileri sizin başınıza inşallah :)
Korumalı pantolon giyiyorum normalde ama kuru...
Merhaba arkadaşlar , motor alma arefesindeyim.Yaklaşık olarak 17bin lira bütçem var max. Ben öğrenci olduğum için motoru okula gidip gelmede kullanacağım genellike.Yani şehir için de daha çok vakit geçiricem.Yamaha bayisine gidip inceledim r25 ve mt25 i.Grenaj harici bi farki yok zaten ama bu...
Merhaba arkadaşlar,motorumu sattım ve yeni motor alma arefesindeyim.Elimdeki bütçe tam 13.500 daha fazlasını malesef çıkartamıyorum şuan için.Motorsuzda kalmak istemiyorum, aklımda olan modeller hyosung gt250r , duke 200 veya ikinci el lastikli cbr250 var.Eğer 2-3 ay beklersem çalışıp o parayı...
Arkadaşlar merhaba motorumu satıp yeni motor almak istiyorum.Sıfır olarak bayiden diyelim ki 15 bin liraya motor alacağım bunun 8-9 binini peşin ödeyip geri kalanını taksitlendirme şansım varmı şöyle diyeyim kredi çekemeden bir şekilde nakit parayla taksitlendirebilir miyim bayiye ? Aylık 500tl...
Merhaba arkadaşlar yamaha nmax ile bir vakit geçirdim yaklaşık 7bin scooter tecrübem var ama vitesli bir motora geçmek istiyorum artık.Gerek sürüş zevki gerek 125ccin otoyolda yetmemesi beni bunalttı biraz.250cc motosiklete geçmeyi düşünüyorum.Gis akademide egitimlerimi aldım ekipmanlarım botuma...
Arkadaşlar son zamanlarda yaşadığım olaylar ve forumlarda okuduğum hikayeler nedeniyle motoru bırakma kararı verdim.Öğrenci olduğum için babamdan hem araba hem motor isteyemem ve bir araba alma kararı verdik.Motorum Yamaha Nmax ekipmanlar icon airframe ghost carbon 2300tl , alpinestars 800...