Mt 25 neden stop etmiş olabilir?

Arkadaşlar bugün artcimla ışıklardan hareket ederken yol boştu ve biraz gaz açayım dedim 1.vites 2.vites hop 3.vitese geçtim az gaz açtım motor tamamen stop etti bildiğin shut down oldu kontağı kapatıp açınca düzeldi. Ne olmuş olabilir acaba?

Arkadaşlar bugün artcimla ışıklardan hareket ederken yol boştu ve biraz gaz açayım dedim 1.vites 2.vites hop 3.vitese geçtim az gaz açtım motor tamamen stop etti bildiğin shut down oldu kontağı kapatıp açınca düzeldi. Ne olmuş olabilir acaba?

Farlar filan yanıyomuydu

Bir kaç gündür mt 25 ve r25 ile ilgili buna benzer sorunlardan dolayı konular açılmaya başlandı. İnşaAllah yukardaki arkadaşında dediği gibi senin motorda geri çağrılmaz kardeşim. Bakalım bu sıkıntılı bazı mt25 ve r25 modellerinin akıbeti ne olacak :salut: Bu arada bu sıkıntılar ikinci el fiyatlarına ne kadar yansıyacak acaba ?

Ayrıca tam bilmediğim için soruyorum stop etme sorunu olan bir model vardı neydi markası ? Millet ciddi anlamda motoru gömüyordu! O japon değildi galiba !

Son düzenleme:
Farkında olmadan basma falan yok bugün yine motoru çalıştırdım rolantide az beklettim yağı suyu kendine gelsin diye ikinci viteste az deviri yujselttikten sonra tekrar stop etti. Kontağı açıp kapatınca tekrar sorunsuz gidiyor ama canımı sıkmaya başladı bu durum.

bu motorlarda denge sensörü varmı acaba tam bilmiyorum

benim eski motorum ninja250r da vardı ve zarar görmüştü yüksek hızda titreşimi çok olunca motor kaza yaptığını sanıp stop ediyodu

acaba sendede bu olabilir mi anlattıkların çok benziyor çünkü

Motorla daha önce bi kaza yaşadım ama üzüerinden 3hafta falan geçti yeni yeni stop etmeye başladı

bu motorlarda denge sensörü varmı acaba tam bilmiyorum

benim eski motorum ninja250r da vardı ve zarar görmüştü yüksek hızda titreşimi çok olunca motor kaza yaptığını sanıp stop ediyodu

acaba sendede bu olabilir mi anlattıkların çok benziyor çünkü

Merhaba bahsettiğiniz teknoloji hakkında biraz daha fazla bilgi verebilir misiniz?
Nasıl görev yaptığını anlamaya çalışıyorum...

Gyro işlemci mi var? Hımm!!!
İlginç...
Nerede konumlanmış?
Nası görev yapıyor?
Nereden algı bilgisini alıyor
Vs.vs...

Son düzenleme:
Aynı sorunu bir arkadaşım MT-07 motorunda yaşıyor. İşin kötüsü ekranda hata kodu vs. bir şey çıkmadığı için de bu durumu servise kabul ettiremiyor...

Merhaba bahsettiğiniz teknoloji hakkında biraz daha fazla bilgi verebilir misiniz?
Nasıl görev yaptığını anlamaya çalışıyorum...

Gyro işlemci mi var? Hımm!!!
İlginç...
Nerede konumlanmış?
Nası görev yapıyor?
Nereden algı bilgisini alıyor
Vs.vs...

Simdi ninja 250 de benzin deposunun hemen altinda denge sensoru modulu vardi saaiye tutturulmus buji degisirken onu bozmuslar ustanin biri
Bi gun yolda gidiyorum devirlenince motor stop ediyo tekrar calistiyorum filan yine ayni

Sonra ben bu konuyu baya arastirdim birinin daha basina gelmis kawasaki yetkili servisine goturdum durumu anlattim adam dediki kesinlikle denge sensoru onu segisti dediki bi turla bakalim stop edicekmi 13.000 devire getirdim etmedi aha dedim sorun buymus..

Ama yamaha da belki boyle olmayabilir sadece anlattiklarin cok benziyor benim zamaninda yasadigim soruna motor devirlenip titreyince kaza yaptigini sanip onlem amacli kendini stop ediyor..

Simdi yetkili servis en iyisini bilir dicem ama bisey bildikleride yok bu islerden anlayan ustalari bulmak lazim

Hata kodu falan hiçbir şey vermiyor son stoptan sonra başıma yine gelmedi ama gözlemlediğim kadarıyla sadece artçı varken ve yüksek devirlerde gezerken stop etti ikisindede.

Hata kodu falan hiçbir şey vermiyor son stoptan sonra başıma yine gelmedi ama gözlemlediğim kadarıyla sadece artçı varken ve yüksek devirlerde gezerken stop etti ikisindede.

başgan denge sensörüne bi baktır... bir de motorun sesini iyice bi dinlesinler, krank sesiegzantrik sesi vs var mı?

Buna benzer bi konu forumda açılmıştı ve sorun denge sensörüydü.Gidin baktırın.

Bugün iyice delirdi motosikletim. Dengesiz güç aktarımı, gösterge ışıkları yanıp yanıp sönmesi, devir göstergesi kafayı yemesi, bi anda motoru basan bi hararet ve sonra 70 80le giderken stop etmesi. yarın ilk işim servise uğramak olucak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar