En sol güvenlik seridi motorsiklet yolu yapılsın(Kampanya içerir)

İmzaladım. Kesinlikle gerekli. Sadece e5 değil,trafiğin olduğu çoğu yerde küçücük bir motosiklet şeridi yapılabilir ve Uyarı levhasıyla renkli asfalt atılabilir. Bu motosikleti oldukça güvenli ve rahat bir ulaşım aracı yapar. Trafikteki diğer araç ve yayalar içinde önemli. Motosikletin nereden çıkacağı belli olmuyor olayı biter. Motosikletin yeri bilinir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
e-5
avrupada da emniyet şeridi yok sayılır lakin bir şekilde metrobüs yapıldı buda yapılabilir bence

Yaya geçitlerinin bile öneminin olmadığı medeniyetin beşiği Türkiye Cumhuriyeti'inde bu talebi ciddiye alacak vizyonda ülke yöneticisi bulunur mu acaba ? Bulundu diyelim, trafikteki hal ve hareketleri sığır sürüsüyle yarışan özel araç sürücüleri, minibüsçüler, taksiciler bunu sallarlar mı ?

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Çok tehlikeli buluyorum.
Her gün onlarca motosiklet sürücüsünü bariyerlerden toplarız.
Şerit isteği doğru fakat yer yanlış.

İyi olur sol taraf motorlara olursa tüm millet inadına sola girer sağ boşalır :queen::thumleft:

Böyle birşey yapılacaksa yapılan motosiklet şeridinin bariyer vs aracılığıyla arabalardan ayrılması gerek yoksa kazalar azalacağına artar

memlekette doğru düzgün motosiklet park alanı yok, siz özel şerit istiyorsunuz :)

teknik ve mühendislik anlamında imkansıza yakın diyorum...riskli...motorcular için bence tehlike arz eder...

çakarlı kurbağa gibi öten vip ve bilimum polise özel bir şerit daha yaptırtmış olursunuz. Dolayısıyla aynı tas aynı hamam...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar