MTAvcı kullanıcısının son içeriği

1. M

Motosiklet'e yeni başlayacak arkadaşım ne önerirsiniz?

Merhaba,arkadaşım motosiklet sürmeye karar verdi,ilk önce ehliyete yazılacak a2 ehliyetine hatta yazılmış ta olabilir bilemiyorum;Arkadaşım motosiklet sürmeye yeni alışacağı için düşük cc'li motosiklet kullanıcak,birkaç foruma göz gezdirdim,mondial 125 mh drift'in ucuz ve yeni öğreneceği için...
  2. M

Kararsızlık içindeyim yardımcı olurmusunuz?

Merhabalar muğla da yaşıyorum buraya kış zamanı kar yağmıyor birçok konuya baktım fakat benim konumum farklı olduğundan bende bir öneri görüş almak için bu konuyu açıyorum site motosiklet sitesi,daha önce actigim konuda aklında mt türü motosiklet vardı,son günler araba mi alsam motosiklet mi...
  3. M

Yamaha MT-25 mı Cbr250R mı?

Merhaba a2 ehliyetimi alınca motosiklet alıcam bu 2 motor arasında kaldım mt nin 2016 modeli aklıma yattı 17.000 2017 modeli 22.140 cbr 250R ise 18.000,0almayı düşünüyorum ne dersiniz?
  4. M

Öneri lazım kararsız kaldım?

Arkadaşlar a1 ehliyet alacağım bir konuda kararsız kaldım 4000 5000 tl lik motosiklet ler de var Cbr125R gibi 13000 tl lik motosiklet te var 4500 gibi fiyata oturduğum yerde 2 km uzaklıkta motosiklet satan yer var ordan salcano wolf tarzi motosiklet aliyim diyorum ilk olacagindan düşerim felan...
  5. M

125cc Motosiklet önerisi!

Merhaba dostlar,motosiklete uzun zamandır merakım var,arabam var başlamaya karar verdim motosiklet sürmeye,arkadaşlar 125 likle başlayacağım için pahalı motosiklet bakmıyorum 10.000 en son fiyat bu 20.000 lik Yzf-R125 gördüm fakat gerek yok motosiklet sürmeye alısıp 125 likten kurtulup 250 cc...
  6. M

Motosiklet'te Vites ile ilgili sorularim var

Merhabalar araniza yeni katildim,uzun zamandir motosiklet alma istegim vardi birkac kisi tavsiye edince arabam zaten var motosiklet almadan once aklimi kemiren ufak bir soru sormak istiyorum,Arkadaşlar;Motosiklet'te yokuş aşağı veya hafif yokuş aşağı bir yerde durduk diyelim freni biraktik...

Yeni mesajlar