- Konu Yazar
Merhabalar araniza yeni katildim,uzun zamandir motosiklet alma istegim vardi birkac kisi tavsiye edince arabam zaten var motosiklet almadan once aklimi kemiren ufak bir soru sormak istiyorum,Arkadaşlar;Motosiklet'te yokuş aşağı veya hafif yokuş aşağı bir yerde durduk diyelim freni biraktik motosiklet ilerlemeye basladi vites (Boşta) hızım 2.vites seviyesine geldi direk boş vites'ten 2.vites e Atıp devam edebilirmiyim otomobilde olduğu gibi?Bir diger sorum ise 5.viteste gidiyoruz yavaslayacagiz debriyaja bastik bir yandan frenliyoruz bir yandan debriyaj basili 5.ten 4.vites e aldim 60 a dustum 3.vitese aldim bu vites dusmelerini debriyaji 1 kere sıkıp yapabilirim degilmi?Yani her vites düşürmede Debriyaj çek birak yapmama gerek yok sanirsam?..
Arkadaslar Tüm Motosiklet Camiasına İyi geceler Mutlu Sabahlar Diliyorum,Mutlaka sürüş eğitimi alacağım fakat bu sorular kafama takildi sormak istedim.Tekrar Teşekkür ederim.İyi Günler saygılar.
Arkadaslar Tüm Motosiklet Camiasına İyi geceler Mutlu Sabahlar Diliyorum,Mutlaka sürüş eğitimi alacağım fakat bu sorular kafama takildi sormak istedim.Tekrar Teşekkür ederim.İyi Günler saygılar.