Ilk motorun MT-25 olacaksa helva mesajlarina hazirlaniriz. Yok eger zaten ehliyetin vardi biraz da 125-150lik surduysen.
KESINLIKLE MT-25.
Mt-25 demiştim veya yanlış yazdım.Mt 07 ye noldu dostum ? 07 alacaktın en son...
3. motosikletim cbr250 5. motosikletim mt25
Kendime level atlatma mahiyetinde mt 25 aldım cbrdan sonra
sonuçta 2 silindir
boyun uzunsa cbr250 de naked gibi heryerinden rüzgar alıyor bilgin olsun şahsen bende öyleydi mtde ne kadar rüzgar yiyorsam cbrdede o kadar yiyorum
mt25 al 2016 sıfır geç
spor bir ön cam tak gidon yükseltme tak bak keyfine hocamtitreşim muhabbetine hiç girmiyorum cbrı 15bin km kullandım mt25 ise 4000 kmdir bende. arada dağlar kadar fark var
![]()
Bir CBR 250 sahibi olarak çift silindir farkından dolayı MT 25 öneriyorum.
İkisi de üzecek motorlar değiller. İçinize sineni alırsanız pişman olacağınızı sanmıyorum.
Çok mantıklı bir yazı yazmişsınız kesinlikle öyle mt-25 almaya karar verdim,Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.ben olsam 2016 mt25 alırım 2 silindir zaten çok şey anlatıyor.22 bin lira verilicek bir durum yok mt25 de de r25 dede.ne lastik ne abs var zaten.dersenki yatırımda olsun elimde para bulunsun o zaman 2017 satanları tek tek ara en iyi fiyatı almaya bak.cbr zaten kendini kanıtlamış ve piyasasını oturtmuş bir model ama daha çabuk sıkılırsın mt25e kıyasla
Kesinlikle öyleİkisi de güzel, ayrı ayrı tatları olan motosikletler. Ama ilk motosiklet olarak parçası ucuz, daha kolay kullanımı olan ve motoru daha sakin kullanıma elverişli cbr daha mantıklı olabilir.
Mt 25 hızlı gidiyor, yaş gençse mutlaka gaza gelinir :/