Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Motosiklete MT-25 ile başlayacağım Ekipmana ne kadar bir bütçe ayırırsam orta seviye bir ekipman seti toplarım ?
şunu belirteyim egzoz vs falan para verecek bir yapıda değilim ilerleyen süreçlerde koruma ekipmanlarımı yükseltebildiğim kadar yükseltmeyi planlıyorum önceliğim her zaman güvenliğim...
fiyatı uygun geldi kullanan var mı burada ? ayrıca motora yeni başlıyorum öneri kıyafetleriniz olursa Fiyat performans ürünü çok iyi olur.
https://urun.n11.com/mont/yamaha-softshell-ceket-mont-ruzgar-ve-su-gecirmez-siyah-P470830877
Arkadaşlar ben bugün 3. direksiyon dersimi aldım. Parkurda 8 i yaparken ve dönerken çok zorlanıyorum 8 in dışına çıkmamak için yavaşlıyorum ama bu seferde düşecekmişim gibi oluyor. Hoca biraz ilgisiz yakasına yapıştım ama yine işe yarar bir şey öğrenemedim.
verebileceğiniz en ufak tavsiye bile...
covid sebebiyle kurs 1 ders yaptı. parkuru toplamda 8 kez falan tekrar ettim. Sorun şu 8 seferde 6 defa stop ettirdim.
öneriniz tavsiyeniz var mı ? 1 ay sonra sınav var. Ve ben bu şekil sınavı geçebileceğimi sanmıyorum. hiç bir tanıdığımda motosiklet yok olsa pratik yapacaktım ama galiba...
Merhaba arkadaşlar. Ben B2 ehliyet sahibim A2 ye kayıt oldum dersler henüz başlamadı ama benim hiç ve hiç tecrübem yok. Sadece debriyaj vites falan işaret olarak gösterebilirim. B2 ehliyete kayıt olmadan önce ufak tefek araç sürmüştüm ama motosiklet sürebileceğim kimsem yok.
Öğrenip sınavı...