mscofieldx3 kullanıcısının son içeriği

1. M

Alırım bi hayırlı olsun 😊

Günaydın arkadaşlar herkese selamlar. Bir hafta önce KTM 250 Duke alarak aranıza katıldım. İkinci el aldım dolayısıyla kafamda birçok soru işareti kaldı. Bu sefer de motorlu bir üye olarak sizlere danışmaya geldim 😊 2015 model 250 Duke sahibiyim motorun gidişinden memnunum fakat motorun...
  2. M

KTM Duke 390 2016 ve öncesi

Herkese hayırlı akşamlar kandiliniz mübarek olsun. Arkadaşlar bildiğiniz üzere KTM Duke 390 2016ya kadar aynı kasada devam ediyor 2017de yenilenmiş olarak piyasaya çıkıyor. Motorun hem görünüşünde hem de bloğunda değişiklikler oluyor. Piyasada da 2016 öncesi ve sonrası arasında baya fiyat farkı...
  3. M

BENELLİ TNT250

Herkese selamlar Arkadaşlar 15-25bin TL arası bir bütçeyle motosiklet almayı planlıyorum bu ayın içinde ve 40bin KM'de 2015 model TNT250 var (21Bin TL) alınır mı danışmak istedim. Başta bu motor hakkında öneriniz daha sonra TNT250 hakkında fikirleriniz ve son olarak da bütçeme uygun motosiklet...
  4. M

Motosiklet Devir Aralıkları

Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar. Yaklaşık 5-6 yıllık aktif olarak motosiklet kullanıyorum. Motosiklete yanlızca binmeyi değil yeni çıkan motorları takip etmeyi, motosikletler hakkında bilgi edinmeyi de oldukça seviyorum. Sorum ise motosikletlerin teknik verileriyle ilgili...
  5. M

İstanbul için fikir

Arkadaşlar merhaba. Ben ilerleyen günlerde İstanbula gelmeyi düşünüyorum gezmek amacıyla. Fakat İstanbula daha önce hiç gitmediğim için hiç bir yerini bilmem etmem. İstanbul'u bilen arkadaşlara ricam; hangi semtte konaklamak gezmek için kolaylık sağlar. Ve de bildiğiniz güvenilir otel-apart...
  6. M

150MCX devir, yardım

öncelikle herkese Hayırlı Ramazanlar. uzun süredir üyesi olduğum siteye işe girmemle biraz ara verdim ve işten kazancımla da biraz borç derken bir 150MCX aldım. görüntüsü fena değil ama birkaç problemi var sanırım. 1. motorun ilk sahibi sanırım akrobasi için arka dişliyle oynamış ve hızı düşer...
  7. M

Baslangıç için motor seçimi (Bajaj içerir)

Oncelikle herkese Selamunaleykum. Ben uzun suredir takip ediyorum forumu yardimlariniz icin cok tesekkur ederim bi motor almak nasip olmadi henuz asagida yazdigim sebeplerden oturu hep ertelendi. Sorum şu: baslangic icin Bajaj pulsar 200ns mi yoksa Bajaj discover 125st mi? Benim gonlumden...
  8. M

Yeni başlamak ve öğrenci olmak

Oncelikle herkese Sa. Abilerim, kardeslerim benim uzun suredir motor hevesim vardi ve bu hevesin geçeci olmadığı kanısına vardıktan sonra bu sene baslamak icin ilk adimi ehliyete yazilarak attim. Malum ogrencilik oldugu icin planladigim diger adimlar da yavas gidiyor hatta gerceklesmeyi...
  9. M

A2 Ehliyet 2016 Subat

Oncelimle Sa. Benim b ehliyetim var ve a2 icin bi hafta once surucu kursuna kayitoldum. Bende b oldugu icin sadece direksiyon sinavina girecegim. Direksiyon sinavi ne zaman olur ve tahminen elime ne zaman gecer ehliyet? Simdiden tesekkurler.
  10. M

A2 Ehliyet 2016 Subat

Oncelikle Selamunaleykum. A2 ehliyet icin bir hafta once bir surucu kursuna basvurdum. Belgeleri tamamladik. (B var diye sadece direksiyona giricem) Fiyati konusmadim cunku a2 veren yer bulamadim ve "biz veririz motor alicaz bugunlerde" diyen bi yerle anlastik. Belgeleri tamamladim (onden de bi...
  11. M

Kanuni Phantom mu Mondial 180 Z-ONE S mi

herkese Selamunaleykum. arkadaşlar ben motor almayı düşünüyorum bütçem pek olmadığı için 5bin lirayı geçmeyecek ikinci el bir motor almayı düşünüyorum. öneriler tavsiyeler üzerine bu 2 motor kafama yattı fiyatları yaklaşık zaten birbirlerine. ikisi de güzel görünüyor gerçi phantom daha hoş...
  12. M

A2 ehliyet yardım

öncelikle herkese Selamunaleykum. benim motor hevesim var (naket-süper sport) ve min 150cc motor kullanmak istiyorum. ehliyetlerdeki yeni düzenlemelerle cc sınırlaması eskide kaldı deniliyor. artık motorun gücüne göre diyorlar. evim çarşıya biraz uzak olduğu için çarşıya (6km) giderken olsun...

Yeni mesajlar