A2 Ehliyet 2016 Subat

Oncelikle Selamunaleykum.

A2 ehliyet icin bir hafta once bir surucu kursuna basvurdum.
Belgeleri tamamladik. (B var diye sadece direksiyona giricem)
Fiyati konusmadim cunku a2 veren yer bulamadim ve "biz veririz motor alicaz bugunlerde" diyen bi yerle anlastik. Belgeleri tamamladim (onden de bi miktar odedim) ve bugun gorustum motoru almislar ama (plakayi motoru falan) henuz meb e kaydetmemisler. Fakat icimde kotu bir his var. 2016nin ilk a2 ehkiyetini ben alicakmisim ve bi terslik cikacak gibi hissediyorum. Aldiklari motor a2 sinavi icin kabul edilmeme durumu gibi ya da sinav sartlari degisiklikleri gibi sorunlar cikar mi? (degisiklik varsa nedir?)
Yardimci olursaniz sevinirim.
Ek sorum: tahmini ne zamana alirim (evet acelem var 3aydir birikim 1 aydir da a2 vermelerini bekliyorum)
Son olarak: (Sizce kurs ucreticini kaca anlasmaliyim)

Son düzenleme:
Aleykumselam, Motor olayi sikinti yaratmaz diye dusunuyorum.direksiyon sinavini gectikten sonra 10 ila 20 gun arasi belgeleriniz hazir olur sonrasinda emniuet randevu sistemi uzerinden 1 hafta icinde bile alabilirsiniz. Istanbulda ort. 750 800 civari kurslar daha azi da illaki varidr ama egitim ilgi durumu ona goredir. Siz 750 lirayi ort. Alin bence.

bende yeni cikarttim sizin gibi b ehliyetim vardi ama bana a ehliyeti vermisler acaba sinava aralikta girdigim icinmi bilmiyorum suan ehliyet yerine gecicek kagitta a1 a2 ve a kullanabiliyorum

Evet benim de ayni sekilde aralik kayitliyim ocak 10 da direksiyonu verdim b sinfim vardi 6 senelik, verilen belgede a a1 a2 hepsi yaziyor. Sertifika a2 olarak duzenlenmisti.

Ben dr araliktan once niyetlenmistim ama birikim yapmam daha dogru olur diye dusundum keske acele etseymisim habersiz degisiklikler oluyor durmadan.
Henuz bu yeni duzenlemeden a2 alan birine denk gelemedim hala huzursuzum.

Aleykumselam, Motor olayi sikinti yaratmaz diye dusunuyorum.direksiyon sinavini gectikten sonra 10 ila 20 gun arasi belgeleriniz hazir olur sonrasinda emniuet randevu sistemi uzerinden 1 hafta icinde bile alabilirsiniz. Istanbulda ort. 750 800 civari kurslar daha azi da illaki varidr ama egitim ilgi durumu ona goredir. Siz 750 lirayi ort. Alin bence.
Usta zaten B+A2 icin belirlenen min ucret 600 lira. Sadece A2 ise 800 lira. Yonetmelikte. Ama bu uygulama henuz baslamamis deniyor. Isterlerse 800den de 600den de asagi verilebilirmis deniliyor. Ben zaten sadece direksiyona giricem ve sinava kadar 3 kez 1er saatlik (diyorum ama keske boyle olsa) direksiyon dersi icin 600 cok cok cok fazla.

Son düzenleme:
Bende katiliyorum size bir kere derse gittim 20 dk anca surmustur birde sinava girdim 390 lira para verdim. Ustelik sertifika uzerinde 75 kurustur diye de saka gibi bir ibare yer aliyor kimse dikkat etti mi bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar