MrTuran kullanıcısının son içeriği

1. M

SYM Jet 14 Evo Plus ve Honda SH125i arasında kaldım. Sizce hangisi?

Sym Jet 14 200i ABS kullanıyorum, kendi kullandığım motor için yorumlarım; SYM JET'in tek dejavantajı koltuk altı küçük olması onun dışında arkada oturan kişinin rahatlığı ve sürücüye engel olmaması, motor üstünde 150-160 kg yük olmasına rağmen, çok rahat şekilde yokuş yukarı %7–10 yerlerde bile...
  2. M

Disk Kilitini Alternatif Yere Kitlemek

hocam işte benim diskim böyle düz değil, ortası dışa çıkıyor ve fotoğraftaki gibi böyle girmiyor.
  3. M

yok hocam anladım demek istediğinizi teşekkür ederim. En son çare öyle yapıcam ama yani sağlam bir disk kilidi diye iade etmek istemiyorum. Peki alternatif bir ürün tavsiye edebilir misiniz?
  4. M

Hayırlı günler olsun. Cranns v14 disk kilidi aldım, uygulaması var, bluetoothlu ve spiral ile kesimi zor diye, fakat diskime uymadı disk yerine farklı nereye kitlenbilir sizce? Pek iade etmekte istemiyorum açıkcası. 4bin'e aldım, tavsiyelerinizi gene de dinlerim iade edip belki daha iyisi varsa...
  5. M

Online Motor satın almak

Selam, motor severler. Başlıkta da belirttiğim gibi, online motor nasıl alınıyor? ödeme filan nasıl sıkıntı olmuyor bazı yetki bayiler online taksit yaptırıyor onlar nasıl oluyor? mesela uzakta bir motor var 300km-400km gönderimi otobüsle ya da özel araçla filan yapıyorlar lakin ödeme güvenilir...
  6. M

Motosiklet Güvenlik Önemi Tavsiye

eyvallah, çok teşekkürler. Asıl kamera taktırdım da kameraya nedense çok güvenemiyorum yüzü görülmedikten sonra takip edilmesi zordur diye
  7. M

teşekkür ederim cevabınız için, zincirle kitlemek için kullanıcağım disk kilidi alarmlı olan tavsiye edebilir misiniz? bir tane de Knmaster DL506A 6mm düşünüyorum. Branda ise uçtan uca kilitlenen modelden alıyorum.
  8. M

Selamlar sayın motor severler, elbet ki, bu muhabbetler artık bayat tadı veriyordur lakin kendim için ciddi manada önemli olan, kafama takılan kafamın belası olan bir konudan ötürü tecrübelerinizi dinlemek tavsiyelerini almak istiyorum. İlkez motor aldım. Herhangi bir garaj yok ya da kapalı...
  9. M

2026 Asgari ücret Beklentiniz

en az 24%, 27% en çok bekliyorum
  10. M

Arka Çanta Maliyeti

çok teşekkürler hocam ya, sağ olun var olun içime su serptiniz. Gece gece sinirlerim bozulmuştu 1766443552 olabilir hocam tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Şimdilik hepsiburadan 1250'ye aldım 46litrelik ucuz ürün ama 1m 1xl kask sığıyor diye aldım eğer ki kaliteli bir şey gerekirse gene...
  11. M

Arka Çanta Maliyeti

hocam yani jet-14-200-abs motorun arkasına uygun çanta demirin alıp kendim montaj edip 45-55L hacimli çantalar koysam sıkıntı olmaz mı? işime gidip gelicem, 2kişi gezmeye gidicez o kadar yani kullanım amacı
  12. M

Arka Çanta Maliyeti

Hayırlı günler, başlıktata belirtiğim gibi arka çanta maliyetini duyunca motoru bile almaktan vazgeçtim hem işe gidip hem gezmeye kullanıcam fakat bir çanta yaptırmaya proje-masraflar-çanta dahil 20k veremem bana abez kaçıyor. jet-14-200-abs-e5 motor almayı planıyordum ama böyle bir fiyat varsa...
  13. M

Hangi Motoru Tavsiye edersiniz?

Kendime ilkez motor almak istiyorum ve Ben bir üniversite öğrencisiyim bu aldığım motor ile motorkuryelik ve motor ile gezinti yapmak istiyorum. önceki açtığım 55bin tllik motor tavsiye cevapları aklımda biraz kafamı karıştırdı. otomatik ve 125-150cc üstü istiyorum, fakat ısrarla cbf150de...
  14. M

55.000₺ Motorsiklet tavsiyesi

Selamun aleyküm, hayırlı günler dilerim. Başlıkta belirtiğim gibi 55000₺'ye kendime motor almak istiyorum ve Ben bir üniversite öğrencisiyim bu aldığım motor ile motorkuryelik ve motor ile gezinti yapmak istiyorum (eşim ile gezicem tek başıma sadece kuryelikteyken sürerim) İlkez motorum...

Yeni mesajlar