Disk Kilitini Alternatif Yere Kitlemek

Hayırlı günler olsun.

Cranns v14 disk kilidi aldım, uygulaması var, bluetoothlu ve spiral ile kesimi zor diye,
fakat diskime uymadı disk yerine farklı nereye kitlenbilir sizce?
Pek iade etmekte istemiyorum açıkcası. 4bin'e aldım, tavsiyelerinizi gene de dinlerim iade edip belki daha iyisi varsa alırım yani.

Motorum: SYM Jet 14 200i abs.
Motoruma uymama sebebi, disk mesafesi hem uzun geldi kilide ortasında ki boşluktan 14mm pini geçiricektim yetmedi. ve diskim dümdüz değil. Kendi tabirimce; disk düz sonra içe doğru yani ortası göbekli bir yapıya sahip. düz kısmında ki boşluklar mevcut fakat 5-6mm filan herhalde anca ölçmedim, ama küçük 6mm'e çok güvenemiyorum sanki çekiçle yandan vurulsa bile fırlayıp gider gibi geliyor

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Kullanmadıysan ve internetten aldıysan iade et. 15 günlük koşulsuz iade hakkın var diye biliyorum online alışverişlerde. Burada suistimal durumu yok, uygunsuzluk durumundan iade var. Yanlış anlaşılmasın bu tavsiyem.

Kullanmadıysan ve internetten aldıysan iade et. 15 günlük koşulsuz iade hakkın var diye biliyorum online alışverişlerde. Burada suistimal durumu yok, uygunsuzluk durumundan iade var. Yanlış anlaşılmasın bu tavsiyem.
yok hocam anladım demek istediğinizi teşekkür ederim. En son çare öyle yapıcam ama yani sağlam bir disk kilidi diye iade etmek istemiyorum.
Peki alternatif bir ürün tavsiye edebilir misiniz?

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Cranns v14 disk kilidi aldım, fakat diskime uymadı disk yerine farklı nereye kitlenbilir sizce?
Sele atına.
cranns-vd14-alarmli-disk-kilidi-304-pa-fd3993.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar