Motosiklet Güvenlik Önemi Tavsiye

Selamlar sayın motor severler,
elbet ki, bu muhabbetler artık bayat tadı veriyordur lakin kendim için ciddi manada önemli olan, kafama takılan kafamın belası olan bir konudan ötürü tecrübelerinizi dinlemek tavsiyelerini almak istiyorum.

İlkez motor aldım.

Herhangi bir garaj yok ya da kapalı alan yok. Tek yapabiliceğim mecburen elektirik direği ya da camlarda ki koruma demirlerine sabitlemek geliyor aklıma,
bütçem maalesef kısıtlı,
Ben bir inşaat firmasında ile 16mmlik sertleştirilmiş alaşımlı çelik zincir gördüm (1600₺ fiyat verdiler)
Bu zinciri de motorun ön diskinde Onguard Boxxer Disk Kilidi 8048C ile beraber kitlemeyi düşünüyorum ve gerekirse bir alarmlı takip cihazı?
Siz tecrübeli olarak bu bayat tadı veren fakat benim için mühim olan konularda tavsiyelerinizi ve fikrinizi paylaşırsa çok sevinmiş olurum

Motosikleti
D400
Kesilebilir zincir değil ise onu onguard ın düzgün bir asma kiliti ile düzgünce bağlarsın.

disk kilidi önemli alarmlı olsun o modeli bilmiyorum alarmlı mı.

hatta bulabilirsen bir tane de alarmlı ucuzlardan asma kilit / disk kilidi al.

En önemlisi branda, motoru branda ile kapatıp alttan kapat (iple ya da brandanın kendi kilidi var ise onunda)

Motoru açıkta bırakma.

Kesilebilir zincir değil ise onu onguard ın düzgün bir asma kiliti ile düzgünce bağlarsın.

disk kilidi önemli alarmlı olsun o modeli bilmiyorum alarmlı mı.

hatta bulabilirsen bir tane de alarmlı ucuzlardan asma kilit / disk kilidi al.

En önemlisi branda, motoru branda ile kapatıp alttan kapat (iple ya da brandanın kendi kilidi var ise onunda)

Motoru açıkta bırakma.
teşekkür ederim cevabınız için, zincirle kitlemek için kullanıcağım disk kilidi alarmlı olan tavsiye edebilir misiniz?
bir tane de Knmaster DL506A 6mm düşünüyorum.
Branda ise uçtan uca kilitlenen modelden alıyorum.

Motosikleti
Triumph Trident 660
İlk alınca kitliyorsun sonra kim uğraşcak diyorsun yapmamaya başlıyorsun,direğe bağlayabilecegin bir u kilit yeterli olabilir

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bir de motorun üzerine branda ört ki motorunun ne olduğu dikkat çekmesin, hem de olumsuz hava koşullarından da korunmuş olur motorun.

Selamlar sayın motor severler,
elbet ki, bu muhabbetler artık bayat tadı veriyordur lakin kendim için ciddi manada önemli olan, kafama takılan kafamın belası olan bir konudan ötürü tecrübelerinizi dinlemek tavsiyelerini almak istiyorum.

İlkez motor aldım.

Herhangi bir garaj yok ya da kapalı alan yok. Tek yapabiliceğim mecburen elektirik direği ya da camlarda ki koruma demirlerine sabitlemek geliyor aklıma,
bütçem maalesef kısıtlı,
Ben bir inşaat firmasında ile 16mmlik sertleştirilmiş alaşımlı çelik zincir gördüm (1600₺ fiyat verdiler)
Bu zinciri de motorun ön diskinde Onguard Boxxer Disk Kilidi 8048C ile beraber kitlemeyi düşünüyorum ve gerekirse bir alarmlı takip cihazı?
Siz tecrübeli olarak bu bayat tadı veren fakat benim için mühim olan konularda tavsiyelerinizi ve fikrinizi paylaşırsa çok sevinmiş olurum
Evham ve panik yapma. Kafa siken bir disk kilidi al 2tane. Birini öne diğerini arkaya tak. Kalın kangal tasması gibi zincirle motorunun gövdeden bi yerden bağla. Branda al üstünü ört. Hala korkuyorsan apartman kapısının üstüne bi yere fake kamera al yapıştır motor onu görecek şekilde park edili Dursun. Bundan iyi güvenlik rehberi varsa sokak için herkes yazsın😁

Evham ve panik yapma. Kafa siken bir disk kilidi al 2tane. Birini öne diğerini arkaya tak. Kalın kangal tasması gibi zincirle motorunun gövdeden bi yerden bağla. Branda al üstünü ört. Hala korkuyorsan apartman kapısının üstüne bi yere fake kamera al yapıştır motor onu görecek şekilde park edili Dursun. Bundan iyi güvenlik rehberi varsa sokak için herkes yazsın😁
eyvallah, çok teşekkürler. Asıl kamera taktırdım da kameraya nedense çok güvenemiyorum yüzü görülmedikten sonra takip edilmesi zordur diye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar