Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sıkışmış vida civata nasıl çıkarılır. Bilgisi olanlar yardım lütfen. Zincir gergi civatası sıkışmış durumda daha fazla zorladığımda kırılma riski var nasıl açabilirim. NOT: Passökücü kullanıldığı halde açılmıyor, farklı alternatifler lazım.
Herşeyin yerlisi var neden motosiklet yok sizcede motosiklet düşmanlığının apaçık nedeni değilmi soruyorum size arkadaşlar.Yerli üretim motosikletimiz olsa motoGP lere katılsak ülkemizi kişi bazlı değilde hem kişi hem üretim bazlı temsil etsek olmazmı.
Vstrom 650 dl
Bmw 650 GS dakar
Aprilla pegaso 650
Kawasaki versys 650
Honda transalp 650
bunlar gibi ve bunların dışında sizlerin kullandığı motosiklet varsa görüşleriniz değerlidir benim için teşekkürler
Crf250l ile enduro takas düşünenler yazsın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:04 ----------
619536279 ilan numaram bu bakın inceleyin karar verin
Nedense sadece ülkemizde racing motor kavramı düzgün işlemiyor. Bence racing yerine ecoracing olarak ismi değiştirilmeli çünki ülkemizdeki benzin fiyatları göz önünde bulundurularak yapılan motorlar tamda bu kategoriye giriyor.motora bakıyorsunuz zımba görüntü egzoz obiçim ama ne yazıkki gidiş...
Arkadaşlar Ukrayna gezisi planlıyorum ülkeye gemi ile geçip öğle devam etmeyi fakat yeşil sigorta istiyorlarmı bu ülkede.Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar bu ay sonuna Ukrayna gezisi planlıyorum motorumuda göndermek istiyorum ama gerekli belgeler neler konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar bi yardım.