mrkcn kullanıcısının son içeriği

1. M

Benelli TNT 250 Abs Dogru Karar Olur Mu ?

Merhaba arkadaşlar , ilk motosikletim olacak yani acemiyim motosiklet konusunda . Aklımda mt25 ve z300 modelleri vardı . mt 25 in abs si olmadıgı ıcın vazgeçtim , z300 den de fiyatı yüzünden vazgeçtim(sıfırına 23-24 bin tl istiyorlar) Ve en son Tnt 250 modelini araştırmaya başladım . Gerek...
  2. M

Ağustos Motosiklet Almak İçin Geç Midir?

Buyuk ihtimal ağustos ayında motosikleti alacağım. Acaba geç mi olur ?
  3. M

Yamaha MT-25 Mi Yoksa 3-4 Bin TL daha Koyup Abs'li Motosiklet Mi ?

Merhaba arkadaşlar . İlk motorum olacak . Motosiklet tecrubem çok az . MT-25 tam benim istediğim tarzda bir motosiklet fakat abs si yok malesef. Ona alternatif Duke 250 var fakat tek silindir , sesi güzel değil ve titreşimden şikayetçi kullanıcılar . Z300 e baksam fiyatı baya bi uçuk .22-23 bin...
  4. M

Bu Sene De Motosiklet Alamayacağım Sanırım

Sürekli araştırıyorum ama tam istediğim motosikleti bulamadım . Z300 kafama çok yatıyor fakat 2 bin tl daha ucuz olsaydı o zaman alabilirdim. Toplam bütçem 22 bin TL . Bunun 4.000 TL'si kask,mont,pantolon,eldiven. 1000 TL sigorta + ruhsat bedeli , 1000 TL motosiklet eğitimi. Geri bana kalıyor 16...
  5. M

ABSli-ABSsiz Farklı Motosiklet

Abs çok iyi bir şeymiş :) https://www.youtube.com/watch?v=dJ_UkAFW6cA
  6. M

Kask-Mont-Pantolon-Eldiven Maksimum Kaç TL Tutar?

Merhaba arkadaşlar . 2 ay sonra Allah izin verirse z250sl veya z300 alacağım . Şimdiye kadar hiç ekipman araştırmadım . Ekipman(Kask-Mont-Pantolon-Eldiven) için 3000 TL toplamda ayırdım . Bu bütçeye iyi şeyler alınır mı ?
  7. M

Naked ,Çift Silindir , Abs'li , Max 300 CC Motosiklet Arıyorum

Motosiklet dünyasına atılma kararı aldım . Temmuz gibi motosikleti almayı planlıyorum ama henüz karar verebilmiş değilim . İlk başta Mt-25 düşündüm , absli olup olmaması önemli değil diyordum ama bir kaç videoda absnin kazayı engellediğini gördüm kararımı değiştirdim absli alacağım dedim. Sonra...
  8. M

Bu Motosiklet Alınır Mı ? (Kawasaki Z300)

İlk Motosikletim olacak . Motosikleti almadan önce Honda'nın Güvenli Sürüş Eğitimine katılacağım . Sıfır fiyatları baya bi pahalı . Bu ilandaki motosiklet nasıl sizce ? Siz olsanız 20 bin tl ye sıfır mı alırdınız yoksa bu fiyatlara ikinci el mi alırdınız ...
  9. M

KTM Duke 250 Abs - Kawasaki Z300 Abs

Merhaba arkadaşlar, Uzun uzun düşündüm ve en sonunda bu iki motosiklet arasında kaldım . Daha önce konu açmıştım fakat o konuda baya kararsızdım . Böyle bir konu açayım dedim . Kısaca kendimi tanıtayım . Yaşım 23 , boy 183 cm , 65 kg , geçen sene B sınıfı ehliyetin üstüne A2 eklettim fakat...
  10. M

İlk Motosiklet Duke 390 Olur Mu?

Merhaba arkadaslar 2 ay once ehliyet aldım. 33 bin tl civarında otomobil almayı düşünüyordum, fakat çalıştığım yer ile ilgili sıkıntı çıktı.Otomobil yalan oldu yani :) Neyse , o kısmı geçelim Normalde mt25 düşünüyordum sıfırı 15.750 TL Sonradan düşündüm ki buna bu kadar para vereceğime üzerine...
  11. M

Cbr250R vs Yamaha Mt25

İyi aksamlar 1 yıldır forumda takılıyorum . İlk girdiğimde ehliyetim vs yoktu şimdi evrakları teslim aldım . Randevu alıp B ehliyetime A2 ekletecegim Yaza dogru 4-5 ay sonra motosiklet almayı planlıyorum aklımda konfor açısından naked ve sorunsuzluk açısından honda markası geçiyor Hondanın...
  12. M

Cbr250r Vs MT 25

Arkadaslar bu iki motosiklet arasında kaldım . Mt çift silindir rahat oturusu var Honda nında servis ağı güzel ve 2016 beyaz kırmızı olan rengi çok şık duruyor İkisinin de fiyatı aynı. Cbr az yakıyor tek silindir. Titreşim var mıdır Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz 3-5 bin kmde ikinci el...
  13. M

Direksiyon Sınavında 2 Araç Sıkıştırdı

Merhaba arkadaslar simdi direksiyon sınavından eve geçtim. Slalom , 8 çizme ve denge cubugundan rahatca geçtim Sıra dışarıya geldi, iyi hoş sürüyorum her şerit değiştirmede sinyal veriyorum hep sağda 30 km/h hızında ilerliyorum Ama yok abi öküzlerden kaçılmıyor. Göbekten sola donecegim arkamdaki...
  14. M

Max 850-900 Lira Kask Tavsiyesi

Merhaba . Şuana kadar hep motosıklet arastırdım hiç aksesuarlara bakmadım . Motosiklet olarak sıfır MT-25 alma kararı aldım . Aksesuarlar ıcın 3000 tl ayırdım. İlk basta en onemlı aksesuar ıle baslayayım dedım . Kask konusunda çok çeşit oldugu ıcın ınsanın aklı karısıyor. bu fıyat aralıgında...
  15. M

Haftaya Direksiyon Sınavı Var . Sonrası İçin Tavsiye

Merhaba forum ailesi Bugun ilk defa motosiklet direksiyon dersine girdim ve ilk defa motosiklet sürdüm . Bayagıdır bisiklete bindiğim için dengede problem yoktu . B sınıfı ehliyetim oldugu için kavramada sıkıntı çekmedim Slalom , 8 çizme ve platformdan iyi geçtiğimi düşünüyorum Haftaya...

Yeni mesajlar