Mr Joseph kullanıcısının son içeriği

1. Mr Joseph

20 bin e kadar ayranım dökülmesin hem de bilmem ne

2 senedir rs 200 kullanıyorum. Artık değiştirmenin vaktinin geldiğini düşünüyorum. Uzun yolda yetmiyor çünkü. Öncelikle bütçem 20 bin tl , motorda aradığım şeyler ise bunlar; Abs olmazsa olmaz Tarz farketmez scooter hariç Otobanda 160-170 gibi hızlarda stabil ilerleyeyim Benzini pulsardan sonra...
  2. Mr Joseph

İstanbul da yaşayan special enduroculara sorum.

İstanbulun göbeğinde yaşayan biri olarak enduro yapmak istesek ve bunu cafer ve were ile yapmak istemesek yani speşıllarla yapmak istesek nasıl yapıcaz. Malum ktm ye husqvarna ya plaka çıkmıyor. Araziye gidene kadar illa araba mı lazım motoru arkaya atmak için ? Veya exc si olanların hepsinin...
  3. Mr Joseph

Honda Crf 250 Rally mi Bajaj Dominar 400 mü ?

Şuanda kullandığım rs200 üm var. Sezon açılınca motoru değiştirip, arka çanta filan takıp daha sakin efendi kullanmayı düşünüyorum. Şimdide sakin sürüyorum ama arada şeytan dürtüyo teker,yanlama filan yaptırıyor. Uzun yol seven insanım. Her hafta sonu minimum 200 km lik turlar yapıyorum. Hafta...
  4. Mr Joseph

Çıplak motor nasıl kullanıyorsunuz ?

Bende 200RS var. 100 ün üstüne çıktımı istemsizce motora yatıyorum. Yatmayınca o rüzgar ile yol çekilmiyor. Geçen naked motora bindim. Ön cam filan da yoktu tamamen çıplak, 150-160 arası gittiğim de kendimi dayak yemiş gibi hissettim. Bide bunlarla uzun yola çıkanlar var. Bende ileriye doğru...
  5. Mr Joseph

Agv k3 Sv aldım. Büyük bir sorunum var.

Cumartesi motosiklet aksesuarları mağazasına gittim. Agv k3 sv siyah modelinin ml bedenini denedim. Kafama uydu. Bu kaskın comic modelini istedim. Onlarda depoda olduklarını bana kargo ile geliceğini söyledi. Salı günü kask geldi. Sadece kutunun içine koymuslar, korumak için köpük yok...
  6. Mr Joseph

200 RS den sonra alınacak motor.

Şuan almicam sadece fikir için konu açıyorum. Benim için abs şart oldu artık ve bu yüzden seçenekler azalıyor. Bütçede 15/16 civarı olur. Naked/ss/enduro-cross ayrımı yapmıyorum. Bu fiyata duke-rc 250/390, dominar, crf 250 kalıyor. Benim aklıma bana gidicek başka motor gelmiyor. Siz benim...
  7. Mr Joseph

1000 TL ye kadar öğrenci dostu kask tavsiyesi.

1000 TL bütçem var ama yarın gidip mt de alabilirim o derece bıktım. Agv k3 sv bakıyordum , renkli vizörü 270 küsür tl. Bana kaliteli, vizörü 100-150 tl yi geçmiyicek güzel bir kask lazım. Caberg baktım beğenmedim, bell bana uygun değil , agv vizörleri pahalı. Hepsinin böyle nedeni uzar gider...
  8. Mr Joseph

Grup Arıyorum.

20 yaşındayım. Hafta sonu topluca bir yerlere gitmek için veya ufak kamplar yapmak için grup arıyorum. İst. Avrupadayım. Motorum Bajaj pulsar rs 200.
  9. Mr Joseph

Pulsar Rs 200 Aldım

Salı günü alıcam dediğim bajaj pulsarı aldım. Motor hakkında yorumumu diğer konuda yazmıştım. Ama gerçekten parasının hakkını veren çok güzel bir motor. Motoru çok detaylı resim çekemedim. Arkadaşlar Bi kaç tane binerken fotoğrafımı çekmiş. Buyrun 2 resim atiyim. :)
  10. Mr Joseph

Emniyet randevu 1 saatim var

8.30 9 da randevular açılıcak . Zaten ayın 4 üne veriyor moralim bozuk. Burdan ne seçeceğimi bilemedim yanlış olmasın bidaha uğraşmiyiim internetten de bulamadım. Yeni kayıt işlemimi seçicez , yoksa başka bir şey mi ?
  11. Mr Joseph

Salı günü Bajaj Pulsar 200RS Alıyorum. :)

Çok araştırdım baktım öğrenci adama gidicek motorun Bajaj markası olduğunu düşündüm. Elimde fazla nakit olmadığından karta 9 taksit yapıcam. Yeni gelicek olan ns leride düşündüm ama rs nin tasarımı daha hoş geliyor ve rüzgarı fazla sevmiyorum. Ancak her an kararım değişicek ns ye kapora vericek...
  12. Mr Joseph

REVİT SHİELD KULLANAN VAR MI ? (YAZ PERFORMANSI)

Bir abim Revit Shield aldı. Motosikleti bıraktığından satıcak. Yazın hiç kullanmadı. Bu modeli yazın kullanan var mı acaba ? Uygun fiyata vericek. Alsammı diye düşünüyorum da yazın çok terletmesinden korkuyorum.
  13. Mr Joseph

İlk Göz Ağrımı Sattım.

Herkese merhaba . Forumu 2014 ten beri takip ediyorum. Ehliyet , yaş vs vs derken ilk motorumu 2016 haziran da aldım. Bir sürü araştırma yaptığımdan buraya üye olmaya gerek duymadım ama bugüne kısmetmiş :) İlk motorum 125 lik çinliyi tam 10 ay kullandım. Tipsiz olmasına filan bakmadım okula da...

Yeni mesajlar