- Konu Yazar
Cumartesi motosiklet aksesuarları mağazasına gittim. Agv k3 sv siyah modelinin ml bedenini denedim. Kafama uydu. Bu kaskın comic modelini istedim. Onlarda depoda olduklarını bana kargo ile geliceğini söyledi. Salı günü kask geldi. Sadece kutunun içine koymuslar, korumak için köpük yok. Hırpalanmış zaten kask belli. Ordan bi sinirim bozuldu. Neyse adamlar kaskın alarmınıda çıkarmamıs. Onuda ben penseyle çıkarttım eyvallah dedim. Sıra geldi. Kaskla dolaşmaya. Kask çeneden acayip rüzgar alıyor. Başka yerden almıyor sadece çeneden alıyor ve haliyle ses yapıyor. Ve bu muhabbet 50/60 km den sonra baslıyor. 150 liralık ls 2 kaskımdaki gibi rüzgar alıyor. Ve üstelik yukarıdaki havalandırmalar kapalı iken. Onları açınca daha kötü bi hal alıyor. Ve ıslık sesi geliyor. 110 km den sonra bu sesler başlasa eyvallahta. 50 ile gidince böyle şeyler olması bana koyuyor. Üstelik 960 tl verdiğim bir kask. Aynı kaskın farklı modelini kullanan birine sordum, bende hiçbir ses yok dedi. Ben hangi yolu izlemeliyim? Bunlar normalmi? Yoksa mağazaya gidip şikayet mi ediyim. ?