1000 TL ye kadar öğrenci dostu kask tavsiyesi.

1000 TL bütçem var ama yarın gidip mt de alabilirim o derece bıktım. Agv k3 sv bakıyordum , renkli vizörü 270 küsür tl. Bana kaliteli, vizörü 100-150 tl yi geçmiyicek güzel bir kask lazım. Caberg baktım beğenmedim, bell bana uygun değil , agv vizörleri pahalı. Hepsinin böyle nedeni uzar gider. Bana önerebileceğiniz kask var mı ?

AGV K3 SV'nin aliexpres'de 14-15 dolara vizörleri var.AGV almanı öneririm.Renkli vizörü 16 dolar.

Ben de öğrenciyim. Al mt blade alpha modellerinden biri gitsin. Neden revenge değil dersen de, güneş gözlüğü yok revengenin. Blade'de var.

Ben de öğrenciyim başka kasklar önerdiler ama ben dinlemedim aldım , kask gayet sağlam güzel bir şeye benziyor bence sende bundan al : http://www.hepsiburada.com/ls2-ff396-cr1-magneto-kask-p-OTOZM1119407-00?magaza=Motosiklet%20Online

1.000 TL'ye kendim ilk AGV K3 SV bakıyordum benim için güvenlik önemliydi şimdi HJC FG 17 alacağım bu sefer kesin. Araştıra araştıra kafam ağrıdı bir bakın isterseniz. Marushinler filanda var onlarada bakabilirsiniz.

ben de mt blade kullanıyorum şu nfc olayı acaba gerçek mi? Telefonu okuttum sağına soluna biraz vurdum da konum atmadı. Telefonu nfc ile bağlarken test olarak konum atıyor. Ama darbede atmıyor.

http://www.motosikletaksesuarlari.com/AGV-Kask-K3-SV-Comic-Gunes-Vizorlu-Kapali-Kask_9189.html?gclid=EAIaIQobChMI3t_hn7y_1QIVhbgbCh0-_AnEEAQYAiABEgJk_vD_BwE
bu modeli çok beğendim, birazdan kadıköye almaya gidicem. İtirazı olan var mı :) Sıra dışı şeyler seviyorum. Ve her motosiklete uyum sağlayabilicek bir kask.

Motosikleti
NC750X '22
ben de mt blade kullanıyorum şu nfc olayı acaba gerçek mi? Telefonu okuttum sağına soluna biraz vurdum da konum atmadı. Telefonu nfc ile bağlarken test olarak konum atıyor. Ama darbede atmıyor.

Bu NFC ile mesaj gönderme özelliği şu şekilde; kaza vs durumlarda, telefonunuzu çıkarıp kaskın nfc'sine dokundurduğunuzda önceden ayarladığınız mesajları gönderiyor, hepsi bu. Kaza yapınca otomatik mesaj atma gibi birşey değil yani.

Bu NFC ile mesaj gönderme özelliği şu şekilde; kaza vs durumlarda, telefonunuzu çıkarıp kaskın nfc'sine dokundurduğunuzda önceden ayarladığınız mesajları gönderiyor, hepsi bu. Kaza yapınca otomatik mesaj atma gibi birşey değil yani.

Kolumuz kırılsa işe yaramıcak yani ☺

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar