Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
26 haziranda ben işteyken babam bws 100le pazardan donerken çöp kamyonu çarptı, hafif yaralı hastaneye kaldırıldı, e sınıfı ehliyeti vardı, a2 ehliyeti yokdu bana 1407 tl, babama 1407 tl ceza geldi.
Şimdi buna ehliyet yetersizliginden itiraz edebiliyomuyum? Yardımcı olabilecek varmı??
gecen hafta depodaki ufak bi sizintiyi ogrenmek icin depoyu sokdum ve icine su doldurdum. Sonra deligi buldum ve kaynattik. Aradan 2 3 gun gecdi ve bi bakdim deponun ici kuflenmeye baslamis ve her gecen gun ilerliyo kuflenme. Bunun icin ne yapmam lazim?
arkadaslar hyosung gtrin tam depo baglanti yerinde cok hafif bi benzn sizintisi oluyo. Ama tam noktayi bulamadim. Bu depo sizdirmalari icin benznle karistirilacak ilac vb. Bi madde varmi? Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
arkadaşlar bende 2003 bws 100 var. motor 1 aydır bende, tamam biraz bakımsız kalmış motor ama 80i geçemedim. seriii de kalkış yapmıyo. neden olabilir? yardımcı olabilecek varmı?
2007 model kirmizi siyah, 15binde, kazali.
Granajlarda 3 5 catlak var, depoda biraz gocuk ver, sag gidon da kirik. Ve bide vize yapilcak.
Fiyat icin goruslerinizi paylasirmisiniz?