- Konu Yazar
İyi günler arkadaşlar. bana en geç 26 ocak yani cumartesi gününe kadar hyosung GT250R sağ gidon kolu lazım. yardımcı olabilecek varmı aramızda?
Bu ne be tornacıda yaptırsan bu kadar para tutmaz :cherry:http://merkezyedekparca.com/detay.asp?urunid=882&p=Hyosung%20Gt250R%20Sag%20Gidon
Bu ne be tornacıda yaptırsan bu kadar para tutmaz :cherry:
bak bu konuda katılıyorum sana kuralkan hyosung un üzerinden çok yüksek kar ederek parçalar satıyor ama motoru olan kawasakiden ne eksiğimiz var die değilde eli mahkum olduğundan alıyor adamın sağ gidon koluna ihtiyacı var en kötü çıkma alıcak oda 60tl vardır çıkmayıda almak hırsızlık piyasasına can veriyortipi yüzünden parça fiyatları pahalı değil,göz göre göre bu insanları kazıklıyorlar,onlar da heralde bunlar yarış motoru diye bukadar pahalı diyip,BİZİM KAWASAKİDEN FALAN NE EKSİĞİMİZ VAR diye pahalı pahalı alıyorlar,
bak bu konuda katılıyorum sana kuralkan hyosung un üzerinden çok yüksek kar ederek parçalar satıyor ama motoru olan kawasakiden ne eksiğimiz var die değilde eli mahkum olduğundan alıyor adamın sağ gidon koluna ihtiyacı var en kötü çıkma alıcak oda 60tl vardır çıkmayıda almak hırsızlık piyasasına can veriyor
aslında artık olay kuralkanı da aşmış gibi görünüyor. baksana adamlar kendi ülkesinde bile iyi bir fiyata satıyor parçalarını.
elcik
abd de 4099 dolar oda 7255tl tayfur abimotor türkiyede enteresan şekilde ucuz avrupada buradan 3 binlira daha pahalı satıyolar