granaj kırıkları çatlakları vizede problem olur mu?

arkadaşlar gt 250R'ın granajlarında kırıklar çatlaklar, depoda az göçük var. o halde vizeye girebilir mi? vizede problem çıkarırlar mı?

bir an konuyu Beypazarlı06 açtı zannettim :)
grenajlar hiçbir sorun teşkil etmez, yürür aksam önemlidir.

hiçbir sıkıntı olmaz. gözümün önünde hurda scooter geçti muayeneden, frenleri tutuyor ve ışıkları yanıyor diye. benimkisi ise koltuk sayısı 1 yazıyor diye geçmedi:D

bir an konuyu Beypazarlı06 açtı zannettim :)
grenajlar hiçbir sorun teşkil etmez, yürür aksam önemlidir.

yeni kabusumuz:)

geçer hiç bir sorun olmaz rahat olun yalnız farlar,egzoz, frenler,bunlar mutlaka iyi durumda olmalı özellikle bazı vize istasyonları performans egsoz takanları geçirmeyebiliyorlar

daha bugün geçtim vizeden tek kusurum uzun farlar gökyüzünü tam aydınlatmıyormuş:cherry: ilk motosikletin şasisine dengesine bakılıyor sonra frenler lambalar sonrada devam et diyip gönderiyorlar grenajlara bakmıyorlar yürünyen aksam ve lambalar yeterli

daha bugün geçtim vizeden tek kusurum uzun farlar gökyüzünü tam aydınlatmıyormuş:cherry: ilk motosikletin şasisine dengesine bakılıyor sonra frenler lambalar sonrada devam et diyip gönderiyorlar grenajlara bakmıyorlar yürünyen aksam ve lambalar yeterli
Şasinin dengesine nası bakıyolar ?

Ön tekerleği bir aparata bağlayıp gidonu sağa sola çeviriyorlar birde düz konumda aparatın üstündeyken gidonu çevirdiğinde bir tarafa daha çok baskı gelirse şasi yamuk olarak geçiyormuş adam bana bu işin püf noktası burası dedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar