motorula kullanıcısının son içeriği

1. motorula

Yarın kuryelik(Çılgınlık) yapmaya başlıyorum..tavsiye ve yorum lütfen...

Mehabalar forum ahalisi bundan bir hafta önce memleketim olan kırıkkale den ilkokuldan beri yaşayıp büyüdüğüm kendimi ait hissettiğim şehire yani Edirne'ye 1,5 sene sonra dayanamayıp geri döndüm bir iş bulup buraya yerleşmek üzere. 1 haftadır deli gibi iş arıyorum her günüm yorucu ve sıkıntılı...
  2. motorula

A2 Ehliyet direksiyon sınavı başıryla sonuçlanmıştır...

Merhaba arkadaşlar bugün direksiyon sınavına girdim hayatımda motora 3. binişimdi :cherry: ilkini zaten daha önce anlatmıştım ama bugün heycan doluydu gerçekten zaten giderken bi sıkıntı motora oturdum heycan tavan yapmış durumda 2 kere şanşsızlık yaşadım motor çalışmadı bi süre en son giren ben...
  3. motorula

ilk sürüş deneyimi süper bişey bu :D

merhaba arkadaşlar daha önce tanışma bölümünde bi konu açmıştım motosiklet için ilk adımımı kursa yazılarak atmıştım bu gün ilk sürüşümü yaptım daha önce bi kere bile motosiklet üstüne binmeyen biri olarak. Teorik olarak kullanmayı iyice öğrenmiştim bugün pratikte kendimi görmüş oldum abi süper...
  4. motorula

Hayalime ilk adım...

Merhaba arkadaşlar ben samet aranıza yeni katıldım hayatımda hiç motosiklet kullanmadım ama kullanmaya karar verdim bugün gittim ve a2 ehliyet için kursa kaydoldum B sınıfı ehliyetim olduğu için sadece direksiyondan sınava giricekmişim sağolsun kurstaki arkadaşta merak etme öğretiriz kullanmayı...

Yeni mesajlar