ilk sürüş deneyimi süper bişey bu :D

merhaba arkadaşlar daha önce tanışma bölümünde bi konu açmıştım motosiklet için ilk adımımı kursa yazılarak atmıştım bu gün ilk sürüşümü yaptım daha önce bi kere bile motosiklet üstüne binmeyen biri olarak. Teorik olarak kullanmayı iyice öğrenmiştim bugün pratikte kendimi görmüş oldum abi süper bişeymiş ya :queen: o kadar zevk aldım ki anlatamam :mrgreen: iyiki çıkmışım bu yola valla önce bindim motora ney nerde zaten biliyorum bi başladım sürmeye motorla değil ama kendim baya bi uçtum havalara :cherry: ilk dönüşümde biraz zorlandım sonra akışına bıraktım biraz eğimli dönünce hiç bi sıkıntı olmadı allaha şükür baya gezdim öğreten elemanda arkadan arabayla takip etti bazen ben onu takip ettim baya güzeldi yani şu ehliyeti bi alıyım bu zevki istediğim zaman tatmak için hemen motor almayı düşünüyorum tabi bi önce sağlam bi eğitim almak lazım ondan sonra uzun lafın kısası motosiklet çok farklı ya gerçekten insan kendini süper hissediyo onun üstündeyken bundan sonraki hayatımın manevi değerler dışında tek vazgeçilmezi artık motosiklet. hepinizi seviyorum uleeeen :flower:

Biz de seni seviyooooz:queen:Çok pis duygulandım:salut:Vatana millete hayırlı uğurlu olsun...

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim ehliyetin tatlısını bekliyoz :))

çok teşekürler :) hele bi alalım tatlının her türlüsünü ayarlarız :D

yazına koptum harikasın heyecanının hiç bitmemesi için çok dikkatli olmalısın korumalarını tak vur demir eşşeğe kırbacı yehuuuuuu :queen:

Benimde hiç bir binmişliğim yok yaşın tutmasını iple çekiyorum bir an önce eğitim alabilmek için :)

Benimde hiç bir binmişliğim yok yaşın tutmasını iple çekiyorum bir an önce eğitim alabilmek için :)

aynen kardeşim zamanla olur herşey:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:40 ----------

zevkli olmasına zevkli ama etrafındakiler bu zevki zehir etmesinler

valla o olay kişiden kişiye değişir eğer zehirlenmeye müsaitsen etraftakilere bırakmadan kendini zehirlersin dikkatli olmak lazım

Motosikleti
Hero X Pulse 200
bu ilk zamanların tadı çok başka keyfini çıkar :mrgreen:

herşey çok güzel sevindim adına

ama şunu unutma

motosiklet demek üstüne bin git demek değildir.

kask mont dizlik pantolon eldiven vs vs demektir. bunlar = motosiklettir. eğer ki biri&birileri eksik olursa, o zaman olmaz.

aman dikkat

evet bir efsane daha geliyor :) hayırlısı olur insallah...

teşekürler hocam sağolasın :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:46 ----------

herşey çok güzel sevindim adına

ama şunu unutma

motosiklet demek üstüne bin git demek değildir.

kask mont dizlik pantolon eldiven vs vs demektir. bunlar = motosiklettir. eğer ki biri&birileri eksik olursa, o zaman olmaz.

aman dikkat

çok sağolun evet haklısınız aynen katılıyorum zaten bunun bilincindeyim motosiklet sahibi olduğum zaman demiyimde tam bi ekipmanım olduğu zaman bide kendime motosiklet almayı düşünüyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar