- Konu Yazar
merhaba arkadaşlar daha önce tanışma bölümünde bi konu açmıştım motosiklet için ilk adımımı kursa yazılarak atmıştım bu gün ilk sürüşümü yaptım daha önce bi kere bile motosiklet üstüne binmeyen biri olarak. Teorik olarak kullanmayı iyice öğrenmiştim bugün pratikte kendimi görmüş oldum abi süper bişeymiş ya :queen: o kadar zevk aldım ki anlatamam :mrgreen: iyiki çıkmışım bu yola valla önce bindim motora ney nerde zaten biliyorum bi başladım sürmeye motorla değil ama kendim baya bi uçtum havalara :cherry: ilk dönüşümde biraz zorlandım sonra akışına bıraktım biraz eğimli dönünce hiç bi sıkıntı olmadı allaha şükür baya gezdim öğreten elemanda arkadan arabayla takip etti bazen ben onu takip ettim baya güzeldi yani şu ehliyeti bi alıyım bu zevki istediğim zaman tatmak için hemen motor almayı düşünüyorum tabi bi önce sağlam bi eğitim almak lazım ondan sonra uzun lafın kısası motosiklet çok farklı ya gerçekten insan kendini süper hissediyo onun üstündeyken bundan sonraki hayatımın manevi değerler dışında tek vazgeçilmezi artık motosiklet. hepinizi seviyorum uleeeen :flower: