Hayalime ilk adım...

Merhaba arkadaşlar ben samet aranıza yeni katıldım hayatımda hiç motosiklet kullanmadım ama kullanmaya karar verdim bugün gittim ve a2 ehliyet için kursa kaydoldum B sınıfı ehliyetim olduğu için sadece direksiyondan sınava giricekmişim sağolsun kurstaki arkadaşta merak etme öğretiriz kullanmayı dedi açıkçası kendime güveniyorum hiç binmedim ama çok iyi bi bisiklet sürücüsüyüm dengem iyidir yani..
Nerden çıktı bu motosiklet sevdası diyecek olursanız hep vardı aslında ama bu kadar çok istemiyodum son zamanlarda yanlız kaldım biraz memlekete dönünce evde çok vakit geçirdim yani çok sıkıldım sonra düşündüm düşündüm hayatımın parçası olabilecek bişey aradım hep motosiklete karar verdim bide kaçmayı çok severim başım sıkıştığında düşünceler beni boğmaya başladığında gitmek isterim onlardan kaçmak isterim hep ama yapamadım dışarı çıkıp bi kaç km koşmaklada olmuyo o yüzden başımı alıp gidebileceğim bişey olucak artık ehliyet işide bu hayalimin başlangıcı oldu..
Tabi bunun sonrasıda var ilerde evleniceğim kadının olucak çocuklarımın beni sıkıcı bi baba olarak görmesini istemiyorum benimle gurur duysunlar istiyorum okullarına kontrole falan gittiğimde toplantılara gittiğimde çocuklarım benden utanmasın okulun bahçesine gürültülü motorumla girdiğimde çocuklarım benim üzerimden arkadaşlarına hava atsın benimle gurur duysunlar istiyorum.. tabi bu sadece bi örnek hayatımın çoğu evresini böyle tek tek hayal ettim ve hiç sıkıcı gelmedi yani anlayacağınız bu işe başkoydum inş devamı gelicek
Bu arada forumu misafir olarak bayağı bi süredir takip ediyorum sizlerden abilerden kardeşlerden çok şey öğrendim çok teşekkür ederim inş ehliyetimi alıcam kışı geçirdikten sonrada kendime bi honda pcx almayı düşünüyorum çok araştırdım ama başlangıç için bu gayet güzel bi seçim olur diye düşünüyorum hem biraz trafik tecrübesi edinirim vites problemim olmaz ama şöylede bi düşüncem var eğer vites olayı çok zor değilse çok fazla hız yapmayacağımı düşünerek cbr 250 almak istiyorum orası kısmet yani ama scooter tecrübeside yaşamak istiyorum o ayrı bişey:)
Neyse bunları sizinle paylaşmak istedim hayalim için bugün ilk adımımı attım o yüzden çok heycanlıyım soluğu burda aldım yani:flower: o yüzden herkese çok teşekürler...

Harika bir düşünce tarzı hayran kaldım umarım başarırsınız :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar