Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkes bir çıktı alıp ruhsatında saklasın ...! http://www.mmo.org.tr/resimler/dosya_ekler/3d16e314ebf1423_ek.pdf?tipi=2&turu=X&sube=7
www.mmo.org.tr
http://www.mmo.org.tr/resimler/dosya_ekler/3d16e314ebf1423_ek.pdf?tipi=2&turu=X&sube=7
www.mmo.org.tr
Uploaded with ImageShack.us
Sevgili motokurt izleyicileri 6-9 Eylül 2012 tarihleri arası Yatağan belediyesinin " Hiçbir motosiklet gurubundan destek almadan" düzenlemiş olduğu II . Uluslararası STRATONIKEIA Yatağan motosiklet festivali tek kelimeyle mükemmel bir organizasyondu
Bu...
Köyceğizde ilk defa köyceğiz Belediyesi Başkanı Sayın Salih Erbay ,Ege Yolcu dergisi,sahibi ve aynı zamanda Ege yolcu motosiklet grubu başkanı sayın Nadir Şahin in ortaklaşa düzenledikleri 1. Köyceğiz Motosiklet festivali ufaktefek aksaklıklar dışında ilk defa gerçekleştirmelerine rağmen...
Köyceğiz Belediyesinin organize ettiği birinci köyceğiz motosiklet festivali 23 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecektir bu mükemmel organizasyonda buluşalım
Sevgili arkadaşlar Turizm işiyle uğraşan Motorcu bir arkadaşımda görmüştüm. Yurt dışına çıktığında banada getirmesini söylemiştim. Sağolsun getirdi ve fiatı 120 tl
1- Hemen kaskıma monte ettim , cihazı telefonumla bulütut aracılığıyla eşleştirdim, şimdi seyehatlarımda çok net... inanılmaz...
Honda CBR 250 R in yan çantalı ve Topcaseli Fotoğrafları." stop, park " ( Motokurt )
Uploaded with ImageShack.us...
Bir haftadır sevgili kabataşlı , motokurt, duydun mu ? "Spile kar yağdı" yok "Bozdağ kardan geçilmiyormuş" hadi ne duruyorsun ! diye diye başımın etini yedi. Sonunda kabataşlıdan kurtuluş olmadığına kanaat getirdiğimden 16/01/2012 günü hava sıcaklığı -2 dereceyken İzmir den çıkarak Tire...
Gidiş fotoğraflarımı (motokurt un İzmir-Trabzon gezisi 3350 km 1-2 sayfa olarak daha önca yayınlamıştım. Şimdi ise sadece dönüş fotoğraflarını yayınlıyorum . haritada görüldüğü üzere gidiş güzergahı kımızı,geliş, yeşil çizgi ile gösterilmiştir. Umarım beğenirsiniz iyi sehirler hoşçakalın.:cat...