Motokurt un deklanşöründen 1. Köyceğiz motosiklet festivali (motokurt-kabataşlı)

Köyceğizde ilk defa köyceğiz Belediyesi Başkanı Sayın Salih Erbay ,Ege Yolcu dergisi,sahibi ve aynı zamanda Ege yolcu motosiklet grubu başkanı sayın Nadir Şahin in ortaklaşa düzenledikleri 1. Köyceğiz Motosiklet festivali ufaktefek aksaklıklar dışında ilk defa gerçekleştirmelerine rağmen mükemmel bir şekilde sonuçlanmıştır . ( Bu arada festival katılımcılarının memnuniyetleri için ellerinden geleni esirgemeyen köyceğizin en kıdemli motorcuların dan Sayın Mustafa Erkan ve oğlunun çabalarını da unutmamak lazım
Bundan sonraki festivallerin daha mükemmel olacağına kesinlikle eminim 2013 2. KÖYCEĞİZ MOTOSİKLET FESTİVALİNDE BULUŞMAK ÜZERE Şimdilik hoşçakalın Benim deklanşörüme takılan bir kaç resmi paylaşalım.:cat:

---------- Post added at 16:02 ---------- Previous post was at 15:36 ----------

Uploaded with ImageShack.usSultaniye kaplıcalarına Uğrayarak iztuzuna giderken

---------- Post added at 16:07 ---------- Previous post was at 16:02 ----------

Uploaded with ImageShack.us

erhan abi ben arkamı dönmüşüm...başka foto yok mu? :) nasılsınız buarada?

Uploaded with ImageShack.usGürcistan gezisinde yol arkadaşlığı yapan Ali Kaptan ve benim emektar yol arkadaşım kabataşlı

Uploaded with ImageShack.usSultaniye Kaplıcalarına giderken

Uploaded with ImageShack.usSultaniye kaplıcaları

Uploaded with ImageShack.usTuristler şifalı çamuru sürüp sürüp testi gibi güneşe diziliyorlar

Uploaded with ImageShack.usTabii böyleleride vardı

Uploaded with ImageShack.usBereket tanrıçası gibi olanlarda..

---------- Post added at 16:39 ---------- Previous post was at 16:37 ----------

---------- Post added at 16:49 ---------- Previous post was at 16:39 ----------

---------- Post added at 16:54 ---------- Previous post was at 16:49 ----------

---------- Post added at 16:59 ---------- Previous post was at 16:54 ----------

---------- Post added at 17:05 ---------- Previous post was at 16:59 ----------

Uploaded with ImageShack.usizmok motosiklet kulübünden arkadaşlarla

Uploaded with ImageShack.usÇifte kumrular:cherry:

---------- Post added at 17:44 ---------- Previous post was at 17:42 ----------

Serkan cığım yatağan festivalinde görüşmek üzere , herşey gönlünce olsun:cat:

---------- Post added at 17:52 ---------- Previous post was at 17:44 ----------

Uploaded with ImageShack.usEkincik koyunda bir sabah

---------- Post added at 18:07 ---------- Previous post was at 17:52 ----------

Yakında CBR 250 R ile izmir , karadenizin uzun göl,hamsiköyü, zigana, ayder yaylaları ve gürcistan gezimi yayınlıyacagım , daha düzenli ve detaylı olması için acele etmiyorum 1900 fotoğraftan fotoğraf seçmekte aslında çok zor diğer gezilerde tekrar buluşmak üzere şimdilik hoşçakalın:cat:

sevgili Erhan abiciğim gözünle güzel baktığın kadar deklanşöründe çok güzel kareler yakalamış ellerine sağlık gerçekten biz ve kızlarımız sayende çok güzel bir hafta sonu geçirdik ( akşam balık .... sabah kahvaltı, deniz ve mangal harikaydı )

abi ellerine sağlık..diğer gezinin detaylarını da sabırsılıkla bekliyoruz...bu arada biraz zayıflamışmısın yoksa burdan öyle mi görünüyor?

Sevgili erro benim en dikkatli izleyicim sensin anlaşılan gözünden kaçmamış evet biraz zayıfladım. Boş kaldığımda diğer gezileri yayınlıyacağım Allah nasip ederse 6.9 Eylül arası yatagan motosiklet festivaline katılacağım imkanın olursa gel , herşey gönlünce olsun hoşçakal
abi ellerine sağlık..diğer gezinin detaylarını da sabırsılıkla bekliyoruz...bu arada biraz zayıflamışmısın yoksa burdan öyle mi görünüyor?
:cat:

Sevgili h_aslaner asıl ben sizlerle beraber olmaktan çok mutlu oldum. Ama zamanınız azmış siz erken döndünüz, inşallah daha ilerki gezilerde tekrar ve daha uzun beraber oluruz herşey gönlünüzce olsun hoşçakalın
sevgili Erhan abiciğim gözünle güzel baktığın kadar deklanşöründe çok güzel kareler yakalamış ellerine sağlık gerçekten biz ve kızlarımız sayende çok güzel bir hafta sonu geçirdik ( akşam balık .... sabah kahvaltı, deniz ve mangal harikaydı )

erjan abi yatağan'a mutlaka bekliyorum tabi kısmetse...çok resim koyma herkes çatlıyor :) ben dahil :)

Keyifle izledim. Bundan sonraki gezilerinin de başarının verdiği gururla bitmesi dileklerimle. Yine güzel fotoğraflarını beklerim.:)

Super Moderator
tekerinize ve yüreğinize sağlık teşekkürler paylaşım için tekeriniz her daim düz bassın:rendeer:

Çok keyifli, dolu dolu geçmişe benziyor.Paylaşım için teşekkürler. Emeğinize sağlık :cat:

"2. KÖYCEĞİZ MOTOSİKLET FESTİVALİ" için daha iştah uyandırıcı bir paylaşım olamazdı :)

Tüm festivale katılan arkadaşlara teşekkürler,Sevgili yol arkadaşım motokurta,h.aslaner ailesini ve beni evinde misafir ettiği için teşekkür ederim.Rakı balık,deniz,göl,harikaydı.Ayrıca bizleri misafir eden köyceğiz yolcu grubuna,köyceğiz belediyesine ve emeği geçen herkese teşekkürler..

Ayrıca h.Aslaner'e,Köyceğiz-İzmir(280km)yolunda hiç mola vermeden birlikte yolculuk ettiğimizden dolayı ayrıca teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar