moto67 kullanıcısının son içeriği

1. M

Bayiden motor almak

Selamün aleyküm Bayiden sıfır motor alırken pazarlık yapma imkanı var mı biliyo musunuz?
  2. M

Sahibinden.com'da motor satışı

ağabey valla stresten kafayı yiyeceğim neredeyse. şu motoru satsam istediğim motoru alabiliyorum. ne sıkıntılı bir işmiş bu
  3. M

Piyasası hızlı kuryeler alır falan diye bu motoru almıştım ama hiç umdumum gibi çıkmadı. fiyatı da gayet makul tuttum. Bu dopingler falan işe yarıyor mu biliyor musunuz?
  4. M

Merhaba arkadaşlar, Bu sahibinden'e bi ilan koydum. Ama ilan doğru düzgün görüntülenme bile almıyor. İlanı koyalı 2 hafta oldu ama ne arayan ne 1 mesaj atan var. Toplam görüntülenme sayısı da 200 falan. O da büyük ihtimalle benim sosyal medyada arkaşalarımla falan paylaşıp onların açmasından...
  5. M

Activa S Titreşim Sorunu

Abiler selamun aleyküm. Motorum Honda Activa S 2018. Motor ilk çalıştığında ısınmadan önce çok fazla titriyor. gidon aynalar falan zangır zangır titriyor. bir de 2-3 gündür motor zor marş alıyor. gaz verince anca çalışıyor. bu neden kaynaklanıyor olabilir?
  6. M

ARIZALI MOTOR

Merhaba abiler Arızalı motoru nasıl satabilirim? Marş almıyor ve yaklaşık 1 aydır kapının önünde duruyor. Hiç zamanım olmadı yaptırmak için. Mecbur bu haliyle satacağım. Bunu nasıl çözebiliriz var mı bir önerisi olan?
  7. M

90.000 TL ALTI MOTOSİKLET ÖNERİSİ

Herkese selamün aleyküm, Mevcut motorumu satıp üzerine biraz daha ekleyip 70-80-90 bin tl civarlarında motosiklet almayı düşünüyorum. Super Sport gibi CBR - RS200 tarzlarında bi motor almak istiyorum. Ya da Naked güzel görünümlü olanlar da olabilir. Buna uygun önerileri bekliyorum.
  8. M

BENZİN AKITMA SORUNU

Arkadaşlar merhaba, Dün motosikletle yolda giderken bi anda stop etti. Marşa basıyorum çalışmıyor ustaya götürdüm. Benzin yok dedi. Halbuki benzini biterecek kadar yol yapmadığıma da eminim. Sonra gittim depoyu fulledim. Bu sabah motordan inanılmaz benzin kokusu geldiğini farkettim. Aşağıya...
  9. M

MOTOSİKLET SERVİSİ

Abşler selamğn aleyküm. Hero Karizma motosikletim var ve yaklaşık 6 aydır arızalı yatıyor. Yakınımda 1 tane Hero Servisi var ve onu sürekli tamir için aradığımda bi şekilde olmaz diyor ve başından savıyor. Onun haricinde 1 tane daha tamirciyle görüştüm o da yapamam dedi. Motorun sıkıntısı ise...
  10. M

STATÖR

Abiler selamün aleyküm. Bu statör denen şey her modelde farklı mıdır yoksa bir standardı var mı? Ve pahalı birşey midir? Konuyla ilgili bilgi sahibi olan var mıdır acaba?
  11. M

MOTOSİKLET SİGORTASI

Abiler selamün aleyküm. 6-7 ay önce bir motor almıştım fakat hiç ilgilenmeye fırsatım olmadığı için sigortasını yaptıramadım. Geçenlerde sorduğumda sigorta ücreti cezalı olarak çıkıyor ve normal sigorta ücretinden fazla para istiyorlar. Asıl sormak istediğim şey ise; ben bu motoru satmak...
  12. M

MOTOR ÇALIŞMIYOR

Herkese selamün aleyküm hayırlı günler arkadaşlar. Hero Karizma motosikletim var. Marş almakta sorun yaşıyordu bi ara hiç alamaz oldu. Bir şekilde akücüye götürdüm aküyü değiştirttim. Çalışmaya başladı ama akücü akün tam şarj olmuyor dedi konjektör statörden yapar dedi. Aradan zaman geçti 1...