Bayiden motor almak

Selamün aleyküm

Bayiden sıfır motor alırken pazarlık yapma imkanı var mı biliyo musunuz?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Var. Nakit parayı bastığınızda illa ki indirim yapacaklardır. İndirimi zorlayın, daha da zorlayın. En sonunda dizlik olur, buff olur, bir şey olur ikram,hediye isteyin.

Popüler olmayan motorlarda bu iş kolay ama Yamaha ya da Honda'ya giderseniz size "bak şurdan git" derler.

Bayinin satışa ihtiyacına göre ve pazarlık etmek isteyenin yeteneklerine bağlı olarak pazarlık her zaman edilebilir.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben ilk motorumu 15 Temmuz 2016'nın hemen sonrasında satın almaya gitmiştim. 4000 TL'lik motorda nakitte 1000 TL civarı indirim alıp bir de üstüne dizlik hediye almıştım. Pazarlık yapacağın zaman ortam ve zaman da önemli.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben ilk motorumu 15 Temmuz 2016'nın hemen sonrasında satın almaya gitmiştim. 4000 TL'lik motorda nakitte 1000 TL civarı indirim alıp bir de üstüne dizlik hediye almıştım. Pazarlık yapacağın zaman ortam ve zaman da önemli.
Evet yazın motor siparişlerinin yetişmediği Antalya yaz sezonunda indirim yapılmaz. Ama kışın ölü sezonda hele ki motorcu şehri olmayan yerlerde indirim daha kolaydır.

Var. Nakit parayı bastığınızda illa ki indirim yapacaklardır. İndirimi zorlayın, daha da zorlayın. En sonunda dizlik olur, buff olur, bir şey olur ikram,hediye isteyin.

Popüler olmayan motorlarda bu iş kolay ama Yamaha ya da Honda'ya giderseniz size "bak şurdan git" derler.
Doğru olanı budur hocam küçük markaların bayisinde nakit alıma indirim ve hediye istiyebilirsin taksitle alacaksaniz peşin fiyata taksit fslan gibi şeyler istiyebilirsiniz büyük markalarda bu tarz şeyler demeyin abininde dediği gibi büyük markalar bazı zamanlar çok büyük kampanyalar yapıyor takip edin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar