MindfulRider kullanıcısının son içeriği

1. M

Kış/Sonbahar İçin Mont

O halde içlik çıkarıldıktan sonra "Artık yazlık mont vakti geldi." diyene kadar giyilebilir. Çok teşekkür ederim aktardığınız tecrübeler için.
  2. M

Kış/Sonbahar İçin Mont

Yazlık montumu aldığım için yaz sıcağında bir sorun yaşamayacağım. Montunuzun özelliklerini Alpinestars Andes'e benzettiğim için montunuzla ilgili deneyimler benim için önemli. Astarsız fileli yazlık montun üşütebileceği bahar serinliklerinde, kışın böyle güzel performans gösteren bir mont iç...
  3. M

Kış/Sonbahar İçin Mont

Evet geziyle ilgili başlığı da gördüm, biz de gezmiş kadar olduk teşekkür ederiz :) Safari 3 modelini ancak bulabildim amazonda satılıyor, onun da bedeni yok maalesef. Anladığım kadarıyla göğüs kısmında bir fermuar var havalandırma için, baharda yeterli havalandırma yapıyor diye anlıyorum...
  4. M

Kışlık ekipman Tavsiyesi (Mont)

Konuyu hortlatıyorum; ancak bir soru sormak istiyorum. Benim yazlık bir montum var, kış ve sonbaharda (yazlık montumun iç astarı olmadığından onun üşüme ihtimalim olan her durumda) kullanmak için bir mont arıyorum. Bahar/sonbaharda ve kışın kullanmak için Revit Apex H2O önerir misiniz, yoksa az...
  5. M

Kış/Sonbahar İçin Mont

Merhaba, Yazlık bir montum var ancak iç astarı yok. Kışın ve bahar/sonbaharda (yazlık montun üşütebileceği) zamanlarda giymek için mont alacağım. Yurtdışından getirtmeyi planlıyorum ve kısa sürede karar vermem gerekiyor. İzmir'de yaşıyorum, soğuk havalarda uzun yol pek yapmam gibi düşünüyorum...
  6. M

depo üstü ve yan çanta önerisi

Evet ürün bu, şu an 800 tl'ye kadar inen var ama büyük olduğu için karadan geliyormuş uzun sürüyor maalesef. Ama depo üstü çanta için 1-2 hafta içinde geliyor, bazen türkiyedeki internet siteleri bile bu kadar geç getiriyor kargo şirketleri sağolsun. Eğer hemen lazım ve mağazadan alacağım dersen...
  7. M

Fukaralar için Disk Kilidi Önerisi

Bende de zincir vs. var, elimde eskiden kalma turuncu ucuz yollu bir alarmlı kilit vardı alarm niyetine onu takıyorum. Ben öyle bir sıkıntı yaşamadım. Kedinler selemde yatıyor, geziyor falan gittiğimde pati izlerinden anlıyorum ama daha gereksiz yere ötmedi hiç Aşırı hassas değil. Hatta ilk...
  8. M

depo üstü ve yan çanta önerisi

Dün yan çanta için bir konu açmıştım, oradaki yanıtları inceleyebilirsin. Ben de ayrıca supersport motosikletim için depoüstü çanta düşünüyorum, muhtelemen temu'dan alacağım. Açıkcası kalitesi forte gt'den 4riders'dan farklı olacağını düşünmüyorum ki dün açtığım konuda eklediğim yan çantanın...
  9. M

Motosiklette Yan Çanta Kullanımı

Öncelikle geri dönüşleriniz için teşekkür ederim. Fikir ve deneyimlerinizden sonra yan çanta olayından vaz mı geçmeliyim diye düşündüm siparişi iptal edip. Pek kullanışlı olmayacak galiba. Daha önce sırt çantası da olan kuyruk çantası kullanıyordum işe git gellerde pratik oluyordu ancak ucu...
  10. M

Fukaralar için Disk Kilidi Önerisi

Hali hazırda zincirin, 2 u kilit ve elinde bir disk kilidi olduğu için bir fikir olarak söylüyorum, eğer amacın alarm ise bence ucuz yollu alarmlı disk kilitlerinden alabilirsin. Elindeki disk kilidi zincir ve u kilitlerini taktıktan sonra alarm niyetine onu takarsın.
  11. M

Motosiklette Yan Çanta Kullanımı

Merhaba, ben motosikletimle (Bajaj Pulsar RS200) arada uzun yola vs. çıkarken işime yaraması için altta linkini verdiğim yan çantayı aldım. Bu çanta sele altına bağlanıyor ve demiri yok. Benim motor için pek yan çanta demiri bulmak Türkiye'de mümkün değil gibi, ancak kendim özel yaptırabilirim...
  12. M

ABS'yi tartıştık. Sıra CBS'de.

Bi ara cbs olan düşük cc motor kullanmış birisi olarak yorumum şu şekilde: Eğer motosiklette yeniysen ve dolayısıyla fren yapma konusunda hakim değilsen (tabiri caizse ani bi durumda vs. paniklesen dahi düşünmeden doğru freni yapacak kadar refleks haline gelmediyse) ani bi durum olduğunda vs. bi...
  13. M

knox orsa or4

Soğukluk kişisel olarak değişebilen bir şey tabii ama beni götürüyor şahsen, o yüzden henüz kışlık bir eldiven almadım. Üşütür mü evet, ama kullanılmayacak kadar mı bence değil :) evet pahalıca bir eldiven ama koruma olarak da bana güven veriyor, hala elime aldığımda severek giyiyorum. Ayrıca...
  14. M

En uygun motosiklet eldiveni ve ceketi önerir misiniz?

Bence bu fiyatlara bakıyorsan ikinci el almak daha mantıklı gibi.
  15. M

6-7 Bin bütçe ile bot önerisi

Ben Shima Edge WP modelini almıştım. Yaz kış 1 yıl kullandım. Gayet memnundum. Boa sistemi tarzı giyildiği için giyip çıkarması da oldukça rahattı. Ben sıfır ayarında ikinci el almıştım, bi numara küçüktü ve parmak ucuma biraz baskı yapıyordu ilk bi şey olmaz diye düşünmüştüm ama sonra bu yüzden...

Yeni mesajlar